Stirile din ziua: 22 august 2013

popoviciu

Popoviciu crede ca Bojin o ia pe urmele lui… Gigi Becali

Deputatul PDL Alin Popoviciu îi lasă un moment de respiro primarului Nicolae Robu, dar nu-l scutește pe președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Democrat-liberalul e convins că mutarea Centrului intermodal de la Recaș la Remetea Mare are legătură cu visurile de mărire ale fostului primar Titu Bojin.

Robu ameninta SDM cu rezilieri de contracte!

Nici măcar primarul Nicolae Robu n-a reușit să deslușească misterul muncitorilor de la SDM. Edilul recunoaște, cam cu jumătate de gură, că firma a avut cele mai bune oferte și de aceea a și câștigat licitațiile pentru lucrările importante, dar, pe de altă parte, nu e în stare să-și onoreze obligațiile.

„Scorpionii Galbeni” s-au intors teferi acasa / FOTO

Cei 500 de militari din Batalionul 2 Manevră „Scorpionii Galbeni” au revenit la Timișoara după șase luni petrecute la Zabul, în Afganistan. Soldații s-au întors acasă în mai multe ture, în ultimele săptămâni, iar joi dimineață au prezentat drapelul de luptă, în formație completă, în Piața Operei, la fel cum au făcut și la plecare.

Batai ilegale de „cocosi” in USL Timis

Primarul Nicolae Robu (PNL), drege și face. Traian Stoia, viceprimar PSD, face și drege. Rareori ambii edili dreg împreună, pentru ca apoi să și facă ceva ca o echipă, coerent, după presupuse discuții în cadrul executivului, cu armata de consilieri de-a dreapta și de-a stânga fiecăruia. De multe ori ai impresia că oamenii ăștia nu se văd.

Cel mai bine pastrat secret al SDM: nimeni nu stie cati muncitori are!

Lucrează pe cele mai importante șantiere din Timișoara, dar nimeni nu știe câți oameni are efectiv în teren! SDM, societatea de drumuri a primăriei, este extrem de secretoasă în ceea ce privește forța de muncă de care dispune. Cei doi viceprimari estimează un număr de muncitori care merge de la câteva zeci la câteva sute.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Podgoriei, A. Bacalbaşa (p), I. Slavici (p), orele 9 – 15; Giarmata (p), orele 9 – 15; Comloşu Mare, Comloşu Mic, Lunga, orele 12 – 15; Teremia Mare (p), orele 10 – 14; Sacoşul Turcesc (p), Cladova, orele 8 – 17.

Top