Stirile din ziua: 23 august 2013

Infrangere in prelungiri pentru ACS Poli, care avea un om in plus

Infrangere in prelungiri pentru ACS Poli, care avea un om in plus

Motoarele lui ACS Poli par să se „gripeze” puțin cam prea repede și, după un început senzațional de campionat, timișorenii pierd al doilea meci consecutiv. Pe o ploaie zdravănă, Velcea & co au fost învinși vineri seară, la Brașov, în minutele de prelungire, de o echipă rămasă în zece oameni.

Rodica Vlad apare intr-un caz de retrocedare ilegala

Un imobil din zona Pieței Maria a ajuns ilegal pe mâna unei persoane care s-a dat drept moștenitor de drept. Clădirea a fost retrocedată în 2004, după emiterea unei sentințe care a obligat administrația de la acea vreme să semneze actele. Viceprimarul Traian Stoia a descoperit că în caz a fost implicată și Rodica Vlad.

Stoia cauta „cartitele” din primarie ale clanului Carpaci

Inspectorii de la primărie merg să verifice lucrările fără autorizație de la casele clanului Cârpaci, dar n-au pe cine amenda. Muncitorii dispar ca prin farmec înainte de control. Viceprimarul Traian Stoia crede că țiganii au „informatori” în rândul autorităților și vrea ca aceștia să fie găsiți.

La revedere, Oscar Berger!

UPDATE: Ceremonia funerară va avea loc duminică, la ora 12, la Capela nr. 2 din cimitirul din Calea Șagului. Oscar Berger, unul dintre ultimii mari boemi ai Timișoarei, a murit vineri dimineață. Regizor și ziarist, un personaj pe care, odată ce l-ai cunoscut, n-aveai cum să-l uiți, el s-a luptat, în ultimii ani, cu o boală cruntă și, obosit, a plecat să se odihnească un pic.

Toamna de cosmar: traficul la Michelangelo, putin probabil sa fie redeschis

Șoferii din Timișoara, îngroziți de ideea că se apropie sfârșitul vacanței și circulația va fi redeveni infernală, nu au motive să se bucure. Pe șantierul Michelangelo se lucrează, oficial, într-un ritm extraordinar, dar, cu toate acestea, nu sunt șanse foarte mari ca traficul să fie deschis la sfârşitul lunii septembrie. O spune chiar primarul Nicolae Robu.

Centrul istoric al Timisoarei e victima unui boicot!

Primarul Nicolae Robu crede că există un boicot al cărui scop este blocarea proiectului de reabilitate a zonei Cetate. Edilul a descoperit, în sfârșit, că, în România, orice licitație pentru lucrări pe sume mari e contestată până în pânzele albe, ceea ce duce la întârzieri însemnate. La începutul anului, Robu era mult mai optimist.

Saracii Timisoarei ar putea avea case sociale din Austria

Locuințele sociale pe care vrea să le construiască primăria ar putea fi „made in Austria”. Asta, dacă oferta venită de la un fabricant din această țară va mai avantajoasă decât cele primite până acum de la Recaș și Sibiu. Viceprimarul Traian Stoia nu exclude însă varianta cumpărării de garsoniere executate silit.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în Beregsău Mic (p), Fibiş (p), orele 9 – 15; Tormac (TIM-Tormac – fost IAS Mecanica), Buziaş (cartier F6, Ovinex Import-Export SRL), orele 8 – 18.

Top