Stirile din ziua: 2 august 2013

Perchezitii la casele tiganesti de pe strada Brasov

Perchezitii la casele tiganesti de pe strada Brasov

„Mascații” au revenit, vineri seară, pe strada Brașov, unde, cu 24 de ore înainte, a avut loc un scandal-monstru, care s-a terminat la spital, pentru unii combatanți, și în arest, pentru altii. Ei fac acum percheziții în imobilele de la care a pornit circul.

Inaugurare cu repetitie pe strada Closca

Eveniment în reluare pe strada Cloşca, deschisă traficului acum ceva mai mult de o lună. Vineri, primarul Nicolae Robu a pus de o nouă inaugurare, de fapt adevărata recepție a lucrării, cu marcaje şi semafoare. Ce rost a avut evenimentul anterior nu se știe, cert este că doar amintirea lui l-a iritat pe edilul liberal.

Balace primeste 2.000 de euro ca sa joace in campionatul judetean!

Om de bază sezonul trecut la Poli Timişoara, Silviu Bălace a fost pus de Vali Velcea pe lista de transferuri. Fotbalistul de 35 de ani care a mai trecut pe la Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti sau FC Vaslui nu duce lipsă de oferte, dar nimeni nu-i oferă nici măcar jumătate din cât câştigă în prezent la Poli, cu care se mai află sub contract un an.

Adevaratul motiv pentru care Obi Wan Kenobi nu vrea sa fie europarlamentar

Prin parașutarea lui Cristian Busoi, via Victor Ponta, nu PNL, în fruntea CNAS, liberalii au rămas descoperiți cu un loc în Parlamentul european. Principalii candidați pentru acest post sunt secretarul general al PNL, Eduard Helvig, senatorul de Timiș Ben-Oni Ardelean și deputatul Iulian Surugiu. În mod normal, primul îndreptățit să ocupe locul vacant ar fi Ardelean, care, la precedentele alegeri europarlamentare, a fost chiar primul sub linie.

Casa ii este distrusa de tigani, dar Wilhelm Muhle are bust in Parcul Rozelor

Urbea de pe Bega își cinstește personalitățile într-un mod destul de ciudat. Marți, Wilhelm Mühle a devenit cetățean de onoare post-mortem, iar vineri a fost dezvelit un bust care îl reprezintă. În același timp, casa lui, unul dintre cele mai frumoase imobile ale Timișoarei la începutul secolului XX, e lăsată voit în paragină.

RCM Timisoara n-are voie pe „Dan Paltinisanu” nici cand ACS Poli e plecata!

RCM Timișoara, singura campioană națională la sporturi de echipă din ultimii 20 de ani, n-are loc pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Rugbiștii ar fi vrut să joace aici două meciuri din playoff și o semifinală, dar reprezentanții CJ Timiș le-au transmis, sec, că nu se poate, ca să nu încurce programul lui ACS Poli.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări efectuate pe reţeaua termică, întrerupe vineri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde de consum la punctul termic 43A. Vor fi afectati timișorenii care locuiesc în zona Mircea cel Bătrân la numerele 32, 33, 45, 70, 71, 74, 75, 81, 82.

Apa rece oprita

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări efectuate pe reţeaua termică, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei reci hidrofor pe un traseu al punctului termic „Diana”. Vor fi afectaţi consumatorii care locuisc pe bd. Eroilor nr. 22 şi pe Aleea Ripensia nr. 4, 6, 8 şi 12.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor, Olanda, R. Koch, Ialomița, I. Roată, orele 9 – 15; Variaș (p), orele 10 – 15; Șanovița, Ictar-Budinț, Iosifalău, Topolovățul Mic, orele 9 – 20; Buziaș (cartier F6, Ovinex Import-Export SRL), orele 8 – 18.

Top