Stirile din ziua: 8 august 2013

PDL sustine ca Bojin face rectificare bugetara pe sest

PDL sustine ca Bojin face rectificare bugetara pe sest

Consilierii judeţeni PDL sunt împotriva deciziei preşedintelui de la CJT, Titu Bojin, de a convoca, vineri, o şedinţă extraordinară pentru rectificarea bugetului judeţului. Mai mulţi aleşi judeţeni PDL, dar şi de la celelalte partide sunt plecaţi în această perioadă la mare la cursuri de perfecţionare.

Clubul Heaven

Clubul Heaven este urmatorul pe „lista lui Stoia”

Dacă tot e pus pe păstrat liniștea Timișoarei în miez de noapte, viceprimarul Traian Stoia se va ocupa, în următoarea perioadă, de clubul Heaven. Social-democratul susține că n-a apucat încă să studieze îndeaproape acest caz, deși știe că aici sunt mari probleme, și nu numai în justiție.

Medicii au decis: in septembrie ies in strada!

Medicii din toată ţara încep de luna viitoare protestele! Reprezentanţii Colegiului Medicilor din România s-au întâlnit, la începutul săptămânii, cu sindicaliştii, pentru a stabili calendarul protestelor. De luna viitoare, în fiecare zi, timp de o săptămână, cadrele medicale vor picheta prefecturile. Alături de medici vor ieşi în stradă şi stomatologii, farmaciştii şi psihologii.

„Vedere” de la Mamaia, de la Robu: „Achizitia de tramvaie nu e o prioritate”

Din vacanța de la Mamaia, chiar de pe plajă, primarul Nicolae Robu tastează de zor pe Facebook, răspunzându-le celor care, zilele trecute, se plângeau de starea jalnică a tramvaielor din Timișoara. „Locomotiva” USL spune că, momentan, achiziția unor mijloace moderne de transport nu este o prioritate.

Diaconu: „La pasajul Michelangelo se lucreaza in ritm accelerat”

În zona Michelangelo se lucrează și nu prea, dar activitatea e vioaie când pe șantier vine în vizită un reprezentant al primăriei. După o astfel de incursiune, viceprimarul Dan Diaconu e convins că traficul va fi redeschis în septembrie. Până acum, PMT a plătit 11 milioane de lei firmelor care execută lucrarea. Imaginile realizate săptămâna trecută arată însă că utilajele și muncitorii pot fi numărați pe degete.

Spațiu ultracentral de la primarie, pentru o asociație a securistului Atudoroaie?

„Dacă n-ai Facebook nu exiști!”, este o vorbă care se aude tot mai des în ultima perioadă. Cunoscutul Radio Erevan și-a „tras” așadar și pagină pe rețeaua de socializare, s-a stabilit și în Timișoara, abordând astfel probleme locale. Unele din știrile pe care le postează sunt chiar „pe bune”, iar ultima dintre ele se referă la alocarea, de către primărie, a unui spațiu în buricul târgului unei așa-zise asociații a moldovenilor, din care face parte și primarul Nicolae Robu.

Ce tupeu la el sa salveze planeta!

Vă amintiți ce spun fetele alea blonde de la concursurile de miss că vor să se facă atunci când vor ajunge mari? Nu, nu soții devotate, mame eroine, nu, nici curve, ele vor cu toate să salveze planeta. Cum vor ele să salveze stratul de ozon nici până astăzi nu s-a aflat, dar am fost informați că senatorul de Timiș Ben Oni Ardelean (PNL Hunedoara) militează pentru eliberarea cetățenilor coreeni de teroare și frică.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări pe reţeaua termică, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la punctul termic 43A. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Mircea cel Bătrân, de la nr. 41 până la nr. 66.

Top