Stirile din ziua: 9 august 2013

D’arc pe Mal il sfideaza pe Traian Stoia: face chef in tacere, cu bautura de acasa!

D’arc pe Mal il sfideaza pe Traian Stoia: face chef in tacere, cu bautura de acasa!

Unul dintre cluburile închise pentru 30 de zile a găsit o soluție pentru a-I face în ciudă viceprimarului Traian Stoia. Printr-un apel pe Facebook, timișorenii sunt chemați să vină… cu băutura de acasă, pentru o petrecere silențioasă. D’arc pe Mal pune la dispoziție pungile pentru „deghizat” sticlele.

Radu Lambrino, presedinte la Miscarea Populara Timis

Fost pedelist de frunte, Radu Lambrino a fost numit oficial preşedinte interimar al Mişcării Populare Timiş. Radu Lambrino a lăsat-o mai moale cu politica după ce, în 2008, a câştigat colegiul de deputat pe care a candidat din partea PDL, dar a rămas pe dinafară la redistribuire. Acum, Lambrino vrea să facă opoziţie adevărată.

Cu 10 milioane de euro, viceprimarul Stoia viseaza plaje ca pe malul Senei

Reabilitarea malurilor Begăi e doar în stadiul de proiect, însă viceprimarul Traian Stoia are planuri mărețe. Plajă, loc de scaldă și de pescuit, vaporașe: nimic nu lipsește din lista social-democratului, care crede că la Timișoara ar putea fi ca… la mare. Sau măcar ca la Paris, vara, pe malul Senei. Ideile lui Stoia ar costa zece milioane de euro, iar banii ar urma să vină de la Ministerul Mediului.

Podul Michelangelo va fi ridicat cu 60 de centimetri! / FOTO

Operațiune spectaculoasă, vineri dimineață, la Timișoara. Podul Michelangelo va fi ridicat, în următoarele trei zile, mai bine de jumătate de metru. Firma care execută lucrările la viitorul subpasaj susține că, în funcție de ceea ce vor găsi specialiștii sub pod, se va stabili și soluția de reabilitare. Oricum, traficul în zonă nu va fi redeschis înainte de finele lui septembrie.

Sa aibă Stoia ac pentru blana militianului Epure?

În absența primarului Nicolae Robu, plecat să posteze pe Facebook de la Mamaia, viceprimarul Traian Stoia și-a scos paloșul din dotare și a început să taie în carne vie. Încă nici nu atingea Robu nisipul lui Mazăre, că Stoia deja îl amenința pe unul dintre cei mai buni colaboratori ai primarului, Ioan Coriolan Gârboni. (Printre altele, partenerul edilului în straniul voiaj în Coreea). Apoi, nici n-a apucat cocoșul să cânte de trei ori, și Stoia a închis patru cluburi de fițe.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor, Olanda, R. Koch, Ialomița, I. Roată, orele 9 – 15; Variaș (p), orele 10 – 15; Șanovița, Ictar-Budinț, Iosifalău, Topolovățu Mic, orele 9 – 20; Buziaș (cartier F6, Ovinex Import-Export SRL), orele 8 – 18.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe furnizarea apei calde vineri, între orele 8 și 14, pe un traseu al centralei termice Diana. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe bd. Eroilor nr. 22 şi pe Aleea Ripensia nr. 4, 6, 8 şi 12.

Top