Stirile din ziua: 13 august 2013

Primaria nu mai vrea ore in schimburi in scolile din Timisoara

Primaria nu mai vrea ore in schimburi in scolile din Timisoara

Elevii din Timișoara nu mai trebuie să înveţe în două schimburi. Municipalitatea caută soluţii pentru a crea cât mai multe spaţii astfel încât orele să se poată desfășura numai dimineața. Un proiect de peste trei milioane de lei va fi pus în practică la Școala generală nr. 22, din zona Bălcescu.

Fostul ministru Daniel Funeriu il acuza pe primarul Robu de… „perversitati” pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, critică modul în care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, înțelege să administreze orașul cu ajutorul celei mai cunoscute rețele de socializare. La rândul său utilizator de Facebook, Funeriu, actualmente consilier prezidențial pe probleme de educație, îl acuză pe Robu că se folosește de rețea într-un mod pervers.

Inspectoratul Scolar Timis se muta pe o strada mai incolo

Inspectoratul Şcolar Judeţean se va muta în căminul Liceului „Emanuil Ungureanu”. După această mișcare, primăria va face o economie de câteva mii de euro, care reprezintă chiria plătită proprietarului sediului în care funcționează în prezent ISJ. Municipalitatea va face mai multe permutări în domeniul educației.

Ce-i mai place unanimitatea!

Știți clișeul ăla cu candidatul câștigător care mulțumește propriilor alegători, dar mai ales celor care nu l-au votat?! O crasă ipocrizie. De unde atâtea mulțumiri ălora care au vrut să mai stai patru ani pe dinafară? Nu l-am auzit pe Titu Bojin să spună așa ceva, dar precis că la cererea presei ar fi declarat și dumnealui, cu eleganță, despre cât de important este electoratul potrivnic, despre rolul lui în balansul democratic și așa mai departe.

Diaconu: „Stoia nu putea semna pentru inchiderea cluburilor”

Harababura din Primăria Timișoara capătă pe zi ce trece noi accente. Viceprimarul Dan Diaconu susține că omologul său Traian Stoia, nu ar fi avut delegare să semneze pentru închiderea temporară a celor patru cluburi gălăgioase. Acesta afirmă, de pe altă parte, că procedura a fost perfect legală.

Piata Balcescu devine doar „un mare sens girator, lipsit de loc pentru oameni”

Proiectul de reabilitare a Pieței Bălcescu, aflat în plină desfășurare, are opozanți puternici printre specialiștii în amenajări urbane. Ordinul Arhitecților, filiala Timiș, i-a trimis o scrisoare primarului Nicolae Robu, criticând felul în care municipalitatea a înțeles să trateze o zonă istorică a Timișoarei.

Robu joaca sute de milioane de euro pe Facebook

Primarul Nicolae Robu continuă guvernarea via rețele de socializare. Plictisindu-se probabil pe plaja de la Mamaia, liberalul dă drumul unui nou sondaj, prin care îi întreabă pe timișoreni dacă sunt de acord cu voteze marile proiecte inițiate de… administrația Ciuhandu! Robu vorbește despre „sute de milioane de euro” care vor veni la Timișoara până în mai 2016, pe proiecte care vor fi întocmite sub „domnia” lui.

Liga I – Respectul, tot mai nerespectat

Respectul. Există două forme ale acestei noțiuni. Sau mai bine zis două direcții de manifestare – de la mine spre mine, adică respectul de sine, și de la mine spre alții, adică respectul pentru ceilalți. Două jumătăți ale aceluiași întreg. Nu poate exista una fără cealaltă. Dacă am grijă ca imaginea mea să nu fie terfelită, dar în același mă p.. pe cine am chef din jurul meu fără să țin cont de nimic, nu înseamnă că mă respect pe mine.

Garboni il lasa cu buzele umflate pe Stoia: nu pleaca din bastion fara proces!

Viceprimarul Traian Stoia îl va aștepta degeaba, marți, pe Ioan Coriolan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul și președintele FACT, să predea cheile spațiului din Bastionul Eugeniu. Gârboni a anunțat că nici nu se pune problema să elibereze fostul bar, astfel că situația va fi tranșată, cel mai probabil, în instanță.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mangalia (p), J. Preyer (p), orele 9 – 16, str. A. Demetriade, orele 9 – 11; Comloşu Mare, Satchinez, orele 9 – 16; Deta (blocuri Zona Tg. Mare – total), orele 8 – 15; Mănăştiur (p), orele 9 – 15.

Fara apa calda in Mircea cel Batran

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări care se efectuează pe reţeaua termică, va întrerupe marți, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la punctul termic PT 43A. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Mircea cel Bătrân la numerele: 5, 7, 9, 11, 12, 12a, 12b, 16, 17, 18, 19, 26, 28,

Top