Stirile din ziua: 16 august 2013

Primul dus rece pentru ACS Poli: 0-1 cu FC Botosani

Primul dus rece pentru ACS Poli: 0-1 cu FC Botosani

ACS Poli pierde primul meci din actuala ediție a Ligii I și, odată cu el, poziția de lider al clasamentului. FC Botoșani urcă pe primul loc și își trece în cont a treia victorie în deplasare din acest sezon. Velcea n-a mai reușit schimbările inspirate din partidele trecute.

Invatamantul, intre reforma boilor si coada vacii

Când am văzut vaca aia din ghips urmată de câteva zeci de studenți la un miting desfășurat în centrul Timișoarei mi-am dat seama că deși treaba e gravă în învățământul românesc, lumea simte acute dureri în fund în problema cu pricina. Și aici nu e vorba de un protest al vânzătorilor de sifon, ci se punea în discuție viitorul educației românești cu tot ce înseamnă acest sector.

„Galeria e tot stadionul”. Asa sa fie?

Mult dorita resuscitare a galeriei lui Poli Timişoara nu s-a produs. Nu au apărut nici cei 200 de studenţi anunţaţi de Robu, iar numărul băieţilor din galerie nu a crescut nici după „cooptarea” lui Paul Prodana. Poli Timişoara continuă să fie o echipă fără galerie, chiar dacă jocurile din Liga I sunt frecventate de o medie de peste 10.000 de spectatori.

Pentru ca n-aveau pile, au fost luati de fraieri la Catedrala Mitropolitana

Unii timișoreni sunt mai egali ca alții în fața Domnului. Dacă ai spate, te poți căsători la Catedrala Mitropolitană când vrei tu, călcând în picioare programările anterioare. Li s-a întâmplat unor tineri care, deși au plătit avans 600 de lei și și-au stabilit data și ora cununiei, s-au trezit că locul lor a fost cedat cuiva din primărie.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Constantin Brâncoveanu (p), str. Snagov (p), Hebe (p), orele 9 – 15; Beregsău Mic (p), orele 9 – 15; Buziaş (cartier F6, SC Ovinex Import Export SRL), orele 8 – 18.

Top