Stirile din ziua: 6 august 2013

Fostul sef al Politiei de Frontiera, Cornel Iures, ranit intr-un accident de masina

Fostul sef al Politiei de Frontiera, Cornel Iures, ranit intr-un accident de masina

Fostul șef al Poliției de Frontieră Timiș, Cornel Iureș, fiica lui și încă o femeie sunt în stare gravă în urma unui accident de circulație. Acesta s-a produs în apropiere de Chișineu-Criș, în timp ce familia Iureș pleca în vacanță.

Stoia vrea sa-l dea afara pe Garboni! Dintr-un spatiu al PMT

Nici n-a plecat bine primarul Nicolae Robu în vacanță, că viceprimarul Traian Stoia se ia de unul dintre apropiații acestuia. Social-democratul îl arată cu degetul pe Ioan Coriolan Gârboni, a cărui fundație ar sta ilegal, de circa un an, într-un spațiu al PMT. Robu susținea, acum câteva zile, că Gârboni „are” o bucată de bastion, în care a funcționat un club. Este vorba despre același spațiu reclamat de Stoia.

Aberatii la titularizare: au luat nota 10, dar n-au posturi

Nu mai puțin de 103 contestații au fost depuse până acum de cadrele didactice care au vrut să fie titulare pe posturi. În Timiş, aproape 1.200 de candidaţi au dat examen pentru cele 140 de posturi și aproape 500 au obţinut note peste 7. Culmea este că, deși unii dintre ei au luat 10, nu există locuri pentru ei.

Visinel nu vrea judecata tiganeasca si nici pe Cires, sef de stabor!

S-au dus vremurile când nu crâcneau în fața bătrânilor. Acum conduc mașini ultrascumpe, își expun ostentativ bogăția și s-au modernizat până peste poate. Pentru o parte din țiganii cu dare de mână din Timișoara, tradiţiile par să fie de domeniul trecutului. Ei nu mai vor să fie judecați după legile străbune și resping categoric ideea staborului.

Liga I – Cum se transforma peste noapte un Rapid intr-un vehicul cu tractiune balegaroasa!

S-a făcut și asta! Chiajna revine/rămâne în prima ligă, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că meciul de baraj dintre ilfoveni și Rapid nu a avut fundament legal. Concordia, clasată pe locul 15 sezonul trecut, avea întâietate în fața rapidiștilor, care nu au obținut licența (bat-o vina!) pentru prima divizie. Deci, o nouă dovadă de competență pentru șefii fotbalului românesc!

Campanie anti-santiere: Timisoreni, luati-va inapoi orasul! / FOTO

Au început lucrările de sistematizare a Pieței Bălcescu și, odată cu ele, războiul de guerillă urbană. Zona fost împânzită de afișe, deștept realizate, cu citate din filosofi, jurnaliști sau arhitecți care gravitează în jurul aceleiași teme: timișorenii ar trebui să-și ia orașul înapoi, fiindcă orașele sunt pentru oameni, nu pentru mașini.

Interuperi de gaz metan

E.On Gaz anunță că, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor natural, va fi sistată alimentarea cu gaze naturale miercuri, de la ora 9, pe străzile Labirint, Ulmului, Ioan Avram, Timiş, Bd. Cetăţii (porţiunile cuprinse între Calea Torontalului şi strada Amforei), Stelelor, Amforei şi Brânduşei (porţiunile cuprinse strada Timiş şi Bd.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Roată, Pomiculturii, I. Velceanu, Molidului, Ialomița, Calea Martirilor nr. 33, sc. B, orele 9 – 15; Parța, orele 9 – 12; Sinersig (Casa de Copii – Direcția Asistență Socială), Sângeorge, orele 8 – 16;Balint (gara CFR), orele 8 – 22; Comloșu Mic

Top