Stirile din ziua: 30 august 2013

Trafic inchis in weekend, la Vladimirescu

Trafic inchis in weekend, la Vladimirescu

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţă că, în perioada 31 august, ora 7 – 2 septembrie, ora 7, circulaţia rutieră pe DN 7 la km 540+270 va fi închisă în zona localităţii Vladimirescu din judeţul Arad, pentru execuţia lucrărilor de modernizare a pasajului de calea ferată.

Oferta de la PP-DD: un detectiv particular in consiliul local

PP-DD a stabilit numele celor doi membri care îi vor înlocui în consiliul local pe Mircea Purceld și Vasile Caprea, care s-au stins din viață la un interval de două săptămâni. Noii consilieri sunt Petrică Folică, detectiv particular, și Florian Stoian, fost pompier, actualmente pensionar.

Stoia: „Nu am nimic cu tiganii, Ion Carpaci venea la mine in casa”

Sunt mai mult de 2.000 de retrocedări cu cântec în Timișoara. Cel puțin așa susține viceprimarul Traian Stoia, care vrea să scoată la iveală toate matrapazlâcurile. Social-democratul studiază încă actele, dar e categoric într-o privință: nu are nimic cu țiganii. Mai mult decât atât, e prieten din copilărie cu un membru important al clanului Cârpaci.

Stoia anunta: amenda de 100 de milioane de lei vechi pentru un WC

Victorie împotriva celor care distrug istoria locală: un rom din Timișoara a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că… și-a construit fără autorizație o toaletă, în curtea unui imobil istoric. Viceprimarul Traian Stoia spune că este primul semn că lucrurile încep să fie luate în serios, pentru că nimeni nu poate face ce vrea pe domeniul municipalității.

Inca un proiect maghiaro-roman incheiat cu succes

Vineri, 30 august, s-a încheiat oficial proiectul denumit „Study of the interaction of toxic constituents with biomolecules toward application in environmental analysis – METCAP” (HURO 1001/232/2.2.2. Universitatea din Szeged (lider de proiect) și Universitatea Politehnica din Timișoara (partener) au derulat în comun proiectul, în perioada martie 2012 – august 2013.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. O. Cotruș, orele 9 – 15; Platforma Industrială Calea Şagului (Intercolor, Tudor Carn), Parţa (Frigoglas, Obrist, Comtim), Giarmata (p), orele 9 – 17; Jimbolia (str. Dr. Diell, Spre Vest, Spre Sud, Timiș, I. Ionescu de la Brad, B. P. Hașdeu, Zona Abator), orele

Top