Stirile din ziua: 26 august 2013

Sorin Muntean, printre cei mai slab platiti sefi de politie din tara

Sorin Muntean, printre cei mai slab platiti sefi de politie din tara

4.780 de lei. Acesta este salariul net cu care pleacă acasă în fiecare lună comisarul șef Sorin Muntean, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Cu acești bani, el se situează însă abia pe locul 31 dintr-un inedit clasament privind salariile celor 41 de șefi de inspectorate de poliție din țară.

Fost campion de atletism, Sorin Pescariu alearga de unul singur spre scaunul de sef la Cardiologie

Când doi se ceartă, al treilea câștigă, spune un vechi proverb românesc care are o confirmare în practică cu ceea ce se întâmplă la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara. În primăvară a avut loc aici o ceartă monstruoasă între șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, Marian Gaspar, și directorul Institutului, Ranko Szuhanek.

USL rebrenduieste programul „Neveste destepte”

Dacă guvernarea USL n-a reușit încă, la mai bine de un an și jumătate de la instalare, să ofere un proiect corent românilor, în schimb, liderii alianței aflate la putere muncesc din greu la bunăstarea propriilor familii. Că nu degeaba se spune că familia este celula de bază a societății. Ultimul exemplu este nominalizarea Ramonei Mănescu în fruntea unuia dintre cele mai importante ministere, cel al Transporturilor.

Toscana, taramul miracolelor / FOTO

Unul din cele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau contemporanul nostru, Andrea Bocelli. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, regiunea unde soarele are cea mai liniştită şi blândă lumină, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le uiţi vreodată.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Ferma Institut Agronomic, SP Orezărie, Bd. C. Brâncoveanu nr. 91, Calea Aradului (p), orele 9 – 16; Iecea Mare (p), orele 10 – 16; Sânnicolau Mare (antena Cosmote), orele 10 – 16.

Top