Stirile din ziua: 18 august 2013

Superoferta de duminica: mai sunt locuri de prieteni pe pagina lui Robu!

Superoferta de duminica: mai sunt locuri de prieteni pe pagina lui Robu!

Specialistul în Facebook Nicolae Robu are o superofertă: puțin peste 100 de locuri de prieteni libere pe pagina sa de persoană publică! Cu aceștia s-ar atinge 5.000 de prieteni, numărul maxim pentru o pagină privată. Ce nu știe specialistul este că pentru persoanele publice nu există limită.

Treptele Catedralei Mitropolitane vor fi gata doar la primavara / FOTO

Înlocuirea treptelor Catedralei Mitropolitane se dovedește a fi o lucrare aproape la fel de complexă ca și… subpasajul Michelangelo. Diferența între termenele de execuție pentru cele două lucrări este de numai șase luni, în favoarea subpasajului. Noile scări ale catedralei costă aproape 100.000 de euro, jumătate din bani fiind de la bugetul local.

Domnule primar, nu ne mai trageti pe dreapta!

Știu că preocupările dvs. – de la protecția speciei phoenix roebeleni (palmierii din centru) până la gnoseologia din era Facebook-ului – sunt prea complexe și prestigioase pentru a băga în seamă o bagatelă, așa cum este aceea despre care vă scriu. Dar poate găsiți unul din țuțării care vă înconjoară în mediul real sau pe cel virtual de pe Facebook să se intereseze dacă sunt adevărate sau nu lucrurile de mai jos. Sau, mai corect, un angajat al clubului ACS Poli, că tot sunt mulți pe acolo și se calcă în picioare.

Exercitiu: Copil rapit, cautat cu parapanta in zona Sag / FOTO

Mai multe echipaje de la poliţie, pompieri şi SALVO şi motoparapantişti au căutat, sâmbătă seara, un copil de 11 ani care a fost răpit. Acţiunea a făcut parte dintr-o simulare în cazul unei situaţii de criză. Scopul a fost acela de a evalua deopotrivă reacția simplilor cetățeni, a autorităților și a voluntarilor.

Top