Stirile din ziua: 1 august 2013

Un bărbat a murit în timpul unei nunți

Bataie intre tigani, inceputa pe strada Brasov, continuata la UPU

Bataie intre tigani, inceputa pe strada Brasov, continuata la UPU

Un nou scandal în care sunt implicate două clanuri rome rivale a avut loc joi seară, pe strada Brașov. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o ceartă care a degenerat într-o bătaie cu topoare și alte arme albe, în urma căreia o persoană a fost tăiată cu un cuţit. Scandalul a continuat la Urgențe.

Politehnica Timisoara, wild-card politic pentru Liga lu’ Lata

În Timiș, războiul politic dintre USL şi PDL se poartă şi pe terenurile de fotbal. Cele două tabere au avut o dispută acerbă, prin intermediul mai multor primari din judeţ, în ceea ce priveşte facilitarea unui loc în Liga a IV-a pentru Politehnica Timişoara, care a încheiat sezonul trecut doar pe poziţia a doua a campionatului judeţean, care nu-i permitea să urce un eşalon mai sus.

Amaraciunile unui lider CJT

Președintele Titu Bojin a părut trist în ultimul interviu dat pentru deBanat. Parcă nu era în apele lui să recunoască faptul că din zece cetățeni veniți în audiență la cabinetul său, doar trei pleacă cu problemele rezolvate. Pentru restul, viața rămâne la fel de grea ca înainte de întâlnirea cu liderul CJT, fie că e vorba de lipsa unui loc de muncă, lipsa unui loc de muncă mai bun, nevoia unei locuințe sociale, chestiuni de justiție sau probleme cu retrocedarea terenului.

Diaconu: Voi avea zece viceprimari, cu PDL sau alti parteneri!

Preşedintele PP-DD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, vrea încă cinci viceprimari în Timiş. Acest lucru poate fi realizat doar prin schimbarea unor viceprimari USL și PDL. PP-DD are o înţelegere cu PDL în Timiş, conform căreia cele două formaţiuni ar putea schimba cel puţin opt viceprimari USL. Primul „puci” programat la Recaş a eşuat însă. Acum, relaţia PP-DD – PDL a început să scârţâie şi este posibilă o reorientare.

Vineri incep Zilele Timisoarei / PROGRAM

Zilele Timișoara încep, în acest an, vineri, 2 august. Evenimentele – care includ de la dezveliri de busturi ale unor personalități care au marcat istoria orașului, până la ateliere pentru copii, dar și un festival de blues – se încheie luni, 5 august. Timișorenii care l-au votat și vor să-l vadă pe Smiley, dar și alți artiști ai momentului sunt așteptați la scena din Piața Victoriei.

Top