Stirile din ziua: 17 august 2013

Robu nu se lasa: sondajele pe Facebook vor continua

Robu nu se lasa: sondajele pe Facebook vor continua

Primarul Nicolae Robu va face în continuare sondaje pe Facebook, pentru că doar așa poate interacționa cu timișorenii. E concluzia la care a ajuns liberalul după ce a umplut de „chestionare” rețeaua de socializare, pe timpul vacanței de la Mamaia. În plus, după un astfel de sondaj făcut anul trecut, Robu a știut că iese primar.

„Regele berii” si „Lumina de la Timisoara”, pe tricourile lui Poli

Parcursul bun din primele etape al celor de la Poli a atras atenţia unui sponsor cu care s-a şi negociat o eventuală colaborare. Este vorba despre o firmă de băuturi spirtoase. Nu este însă şi singura companie interesată să-şi promoveze imaginea pe tricourile în care joacă fotbaliştii timișoreni.

Grea viata din opozitie: Adi Diaconu a slabit peste cinci kilograme

Tot mai grea devine viaţa de parlamentar în opoziţie. Deputatul Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş, a slăbit, în câteva luni, peste cinci kilograme. Chiar dacă susţine că are grijă ce mănâncă şi, în plus, face şi sport, Diaconu recunoaşte că şi viaţa de parlamentar în opoziţie îl ajută să-şi menţină condiţia fizică.

Conditii pentru anularea marcii: Rontzi vs. Rontaila

Prin Decizia 207A din 03.12.2009, privind conflictul dintre mărcile Rontzi și Ronțăilă, Curtea de Apel București a reținut ca simplă împrejurare că cele două mărci conțin elemente care sugerează însușiri ale unor produse nu este de natură a determina concluzia că cele două mărci sunt similare, atâta timp cât similaritatea nu este dată și de alte elemente, cu atât mai mult cu cât elementul care sugerează însușirea produsului este accidental.

Top