Stirile din ziua: 11 august 2013

Consultare publica privind planurile de amenajare a Timisului

Consultare publica privind planurile de amenajare a Timisului

La Consiliul Judeţean Timiş are loc, luni, o dezbatere în cadrul etapei de informare şi consultare a publicului cu privire la propunerile preliminare pentru „Actualizarea planului de amenajarea teritorului judeţean Timiş”.

Doi aradeni au mers pe motociclete pana in Africa, pentru copiii bolnavi de la Timisoara

Două continente, două motociclete, doi voluntari. Este povestea a doi arădeni care au ajuns până în Africa, pentru a ajuta copiii grav bolnavi internați la Spitalul Clinic de Urgență „Louis Țurcanu” din Timișoara. Aventura lor, care a durat aproape trei săptămâni, a adunat o sumă importantă pentru micii pacienți.

Seful de IMM-uri Adrian Pascuta vinde papusoi „dulce de Bacau” pe Facebook

Dacă primarul Nicolae Robu folosește Facebook pentru a-și face mai bine înțelese realizările, măcar printre „prietenii” din rețea, alți liberali folosesc creația lui Mark Zuckerberg în scopuri mult mai pragmatice. Așa cum ar fi reclama pentru diverse afaceri. O astfel de utilizare i-a găsit rețelei de socializare și consilierul județean Adrian Pășcuță.

Adrian Haiduc lanseaza o colectie din „1001 nopti”, cu un iepuras Playboy / VIDEO

Aflat în America, pentru a-și continua studiile în gemologie, designerul Adrian Haiduc nu poate sta departe de România. El va lansa, la mijlocul lunii septembrie, o nouă colecție de bijuterii, de această dată cu accente orientale. Un iepuras Playboy are rolul principal în clipul de prezentare.

Top