Stirile din ziua: 10 august 2013

Szekely ajunge la cota 6, ACS Poli e lider!

Szekely ajunge la cota 6, ACS Poli e lider!

ACS Poli câștigă și la Constanța, face 10 puncte și se instalează în fotoliul de lider al Ligii I. Timișorenii au învins în duelul nou-promovatelor, într-un meci cu nu mai puțin de nouă cartonașe galbene. Szabolcs Szekely a marcat pentru a șasea oară, iar Boldea a reușit primul său gol în prima ligă.

Pelicula Culturala face picnic la Observatorul Astronomic

Miercuri seară, de la ora 19, timișorenii sunt invitați să stea… cu ochii în cer. Pelicula Culturală pune la cale un picnic cinematografic, la Observatorul Astronomic. Vor fi două filme documentare despre explorarea universului, deci luați-vă păturile și veniți să faceți o faptă bună. Intrarea se „plătește” cu rechizite școlare.

Mos Stoia si prea tanarul Lae

Fiecare dintre noi am avut în copilărie câte o vecină babă care ne certa că-i dăm cu mingea peste gard ori că facem gălăgie în orele de liniște. Fără să fiu în prim-plan, am asistat totuși la partide de tir cu praștia în corpurile de iluminat stradale. Mai apoi participam la chefuri de neam prost de-am supărat un alt vecin dificil, deputatul Horia Cristian. Pentru ca acum, la bătrânețe, să fac pe moralistul și să-i dau dreptate lui moș Stoia, prim-viceprimarul Timișoarei.

Sondaj a la Robu: Primaria ar trebui sa respecte legea? DA sau NU?

Primăria Timișoara, prin semnătura viceprimarului Traian Stoia, a decis, miercuri, închiderea temporară a patru cluburi, amendate de mai multe ori pentru zgomot. Aflat în vacanță, la Mamaia, Nicolae Robu a ajuns să se întrebe dacă instituția pe care o conduce trebuie să… respecte legea! În consecintă, a postat pe Facebook un nou sondaj năucitor.

Szekely, golgeterul lui ACS Poli: „Mai am multe de facut, eu nu sunt o vedeta”

La 28 de ani, plecat din Liga a III-a, de la AC Recaș, Szabolcs Szekely a dat lovitura în prima ligă. Are cinci goluri în trei etape și nu vrea să se oprească aici. Atacantul născut la Aiud pare să-și fi găsit echilibrul la Timișoara. Puțin obosit de atenția care i s-a acordat în ultima perioadă, Szekely n-are decât un singur gând: să joace bine și, dacă se poate, să înscrie cât mai mult.

Top