Stirile din ziua: 12 august 2013

Cadou pentru Timisoara: doua panouri in Cluj, pentru promovarea capitalei culturale

Cadou pentru Timisoara: doua panouri in Cluj, pentru promovarea capitalei culturale

La o lună de când anunța nu poate găsi niciun panou publicitar liber la Cluj, pentru a se promova, Asociaţia „Timişoara – Capitală Culturală Europeană” primește cadou două astfel de locuri de afișaj. Acestea vin din partea Fundaţiei 360° și sunt ale Timișoarei până în octombrie.

Planul de amenajare a Timisului pe zece ani, rezolvat in trei luni

Vicepreşedintele CJ Timiş, liberalul Marian Vasile, a reușit o adevărată performanță: în doar trei luni a obţinut peste 40 de avize judeţene şi naţionale. Acestea erau necesare pentru Planul de Amenajare a Teritoriului Judeţului Timiş. PATJ este expus în detaliu în holul sălii multifuncţionale de la CJT.

Stoia inghite fara sa cracneasca „democratia de Facebook” a lui Robu

Viceprimarul Traian Stoia nu dă doi bani pe opiniile de pe Facebook, dar nu se va opune deciziei primarului Nicolae Robu, care va deschide cluburile închise săptămâna trecută. Liberalul a hotărât să treacă peste capul social-democratului, care semnase sancțiunile aplicate localurile zgomotoase, după ce și-a întrebat prietenii virtuali ce e mai bine să facă.

Facebook munceste pentru Directia de Comunicare a PMT

Postările de pe Facebook ale primarului Nicolae Robu devin comunicate oficiale ale municipalității. Cel puțin așa s-a întâmplat luni, când decizia de a suspenda suspendarea activității cluburilor gălăgioase a fost copiată efectiv de pe rețeaua de socializare și trimisă presei locale de la Direcția de Comunicare a PMT.

Domnu’ Robu, comandam o ploaie pe Facebook?

De-a lungul istoriei omenirii, orice grup social, orice societate s-au bazat pentru funcționalitatea lor pe un set de reguli. Că acestui set i s-a spus legi, norme sociale, cutume etc. nu mai contează. Ele trebuiau respectate de toată lumea, fiindcă altfel se ajungea la anarhie. Inclusiv societățile totalitare aveau setul lor de reguli, evident mai discutabil.

Prietenii virtuali ai lui Robu au decis: Primaria NU trebuie sa respecte legea!

Primarul Nicolae Robu a mai stabilit o premieră: a hotărât, pe Facebook, ca legea se respectă doar selectiv. După ce a inițiat un sondaj pe rețeaua de socializare, a ajuns la concluzia că peste 1.000 de prieteni virtuali ai săi sunt mai tari decât viceprimarul Traian Stoia și Poliția Locală. În consecință, Robu va anula deciziile de închidere pe 30 de zile a patru cluburi.

Primaria Timisoara iubeste doar artistii, nu si navetistii

Se trezesc la 5 dimineața ca să ajungă la școala aflată lângă gară, dar asta nu contează. Mutarea a 470 de copii, majoritatea navetiști, într-un spațiu aflat într-o zonă care nu are legătură directă cu gara sau autogara se rezolvă simplu din punct de vedere al autorităților locale. E nevoie doar de câteva autobuze și problema a dispărut. Situația Colegiului Tehnic de Vest, o școală care n-are fițele Liceului de Arte Plastice, n-a găsit înțelegere la primărie.

PSD si PP-DD n-au batut inca palma, dar Bojin a facut primul gest de bunavointa

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, a fost galant la prima întâlnire cu șeful PP-DD, deputatul Adrian Diaconu. Înainte de a discuta despre cum pot cele două partide să schimbe mai mulţi viceprimari PDL în Timiş, Bojin a acceptat, din postura de preşedinte al CJT, să trateze cele două primării ale PP-DD din Timiş, Curtea şi Maşloc, ca pe primăriile USL.

Lumineers, un zambet perfect, printr-o procedura minim invaziva si complet nedureroasa

Dental Design Timișoara este unicul centru stomatologic din vestul României care operează fațetele dentare Lumineers, cele mai populare și calitative produse de acest gen din lume. Dacă vă întrebați cum de vedetele voastre preferate au un zâmbet perfect și dinți imaculați, ei bine, Lumineers este răspunsul.

Titu Bojin si consilierii PDL nu-l mai vor pe Tiberiu Lelescu lider de grup

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, dar şi unii consilieri judeţeni democrat-liberali îi vor cere liderului PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, să-l schimbe din funcția de şef de pe Tiberiu Lelescu. Acesta una s-a înțeles cu Bojin la discuțiile despre rectificarea bugetară, alta a făcut la momentul votării.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Pădurea Verde, orele 9 – 15; Dumbrăviţa (str. Silvana, Bălcescu, Danaide, Crinului, Castanilor, Alma, P. Craiului, A. Endre, Creaţiei, Leandrului), orele 9 – 15; Orţişoara, orele 10 – 14; Buziaş (cartier F6, Ovinex Import-Export), orele 8 – 18; Deta (SC Agrofarine SRL), orele

Top