Stirile din ziua: 5 august 2013

Szekely duce Poli pe primul loc / FOTO

Szekely duce Poli pe primul loc / FOTO

Szabolcs Szekely este omul momentului la Timișoara. Cu două goluri marcate și în meciul cu Gaz Metan, atacantul lui ACS Poli își aduce echipa pe primul loc, la egalitate cu Pandurii. Formația lui Velcea a reușit, luni seară, o victorie de senzație, în zece oameni.

Pe sest: au inceput lucrarile in Balcescu, care vor fi gata in septembrie!/ FOTO RESTRICTII

Lucrările de reorganizare a intersecţiei Piaţa Bălcescu au început luni, fără ca primăria să fi anunțat, în prealabil, rutele alternative pentru șoferii care au nenorocul să fie nevoiți să treacă prin zonă. Circulația va fi închisă parțial pe diferite segmente, iar lucrările urmează să fie gata într-o lună și jumătate.

Inca un scandal la Deta: romii batuti de fratii Roman in 2011 au snopit doi tineri / FOTO

Scandalurile se țin lanț la Deta. Acum doi ani, cei doi fii ai primarului au fost implicați într-o bătaie de pomină, care l-a adus în orașul timișean chiar pe șeful Poliției Române. „Partenerii de lupte” ai beizadelelor Roman au provocat, se pare, acum, un nou incident, în urma căruia doi tineri au fost bătuți măr într-o discotecă. Un polițist aflat în timpul liber a sunat la 112.

Robu da palmierii lui pentru cei ai lui Mazare

Primarul Nicolae Robu a așteptat să treacă manifestările prilejuite de Zilele Timișoarei, va bifa pe stadion și meciul lui ACS Poli cu Mediașul, iar de marți va pleca într-o binemeritată vacanță. Ca în fiecare vară, și de această dată a preferat să se relaxeze sub palmierii din Mamaia ai colegului de USL, Radu Mazăre. El va profita de ocazie și va urmări live meciul Săgeata Năvodari – ACS Poli.

Zell am See, taramul fericirii / FOTO

O combinaţie irezistibilă de gheţari, munţi şi lacuri alpine face din regiunea Zell am See – Kaprun, aflată în landul Salzburg, Austria, una dintre cele mai atractive destinaţii atât pe timp de iarnă, dar şi pentru verile cu temperatură ridicată. Este locul unde cele mai frumoase peisaje ale Austriei se combină perfect cu infrastructura special creată pentru a oferi absolut toate condiţiile petrecerii unei vacanţe complete pentru familii, sportivi, sau celor aflaţi în căutarea relaxării într-un cadru natural de excepţie.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara -str. Pomiculturii (p), Carol Davilla, Ion Roată, I. Velceanu, Molidului, Verde, Borzești, Piața Athena, str. Banci, Colonia Radio, Canal Bega, R. Walter, Bistrei, J. Verne, Luduș, Albăstrelelor, Căciulata, Jókai Mór, General Magheru, Soveja, D. Traian, Colonia Slavici, G. Topârceanu, Calistrat Hogaș, Cerbului, Timiriazev, Parcului, Rotundă,

Top