Stirile din ziua: 27 august 2013

Tiganii lui Visinel, deasupra legii!

Tiganii lui Visinel, deasupra legii!

Doi ani. Atât le-au trebuit procurorilor timișoreni să scoată basma curată un grup de țigani care a agresat în vara anului 2011 o echipă a televiziunii locale TVT 89. Și asta în condițiile în care existau probe concludente, întregul scandal fiind filmat. Agresiunea și distrugerea unei camera de luat vederi sunt considerate lipsite „în mod vădit de importanță”!

Paradoxal, Finantele fac restructurari si apoi angajeaza oameni

În jur de 180 de angajați de la Direcția de Finanțe nu vor fi cuprinși în viitoarea structură regională a instituției. Este vorba despre cei care nu vor reuși să treacă testele organizate în aceste zile. Culmea este că, în același timp, vor fi făcute 100 de noi angajări, iar cei disponibilizați își vor putea cere transferul în alte părți de țară.

Domn’ Rosenblum, gata cu caterincile?

Au fost de ajuns două înfrângeri consecutive pentru ca atmosfera de la ACS Poli să se împută rău de tot. Dacă mai punem că de cele două eșecuri se poate lega un al treilea, la Vaslui, prognozat deja de ceva timp de antenorul Vali Velcea, iată că, de la speranțe la cupe europene, ajungem în zona nisipurilor mișcătoare de la coada clasamentului.

Biciclete la targ, in Piata Unirii

A scos bicicliștii din zona centrală, dar organizează un târg de biciclete în Piața Unirii. Primăria Timișoara îi invită pe cei interesați să se înscrie din timp, pentru ca evenimentul, care va avea loc în zilele de 21 și 22 septembrie, să se desfășoare în condiții cât mai bune. Târgul este inclus în „Săptămâna mobilității”.

„Alba ca Zapada” deschide cinematograful drive-in

Povestirile Fraţilor Grimm vin la Timișoara, din acest sfârșit de săptămână, pe ecranul uriaș de la stadionul „Dan Păltinișanu”. Sâmbătă are loc prima proiecție, de la ora 11. Cinematograful în aer liber este o idee a primăriei și va funcționa și pe timp de iarnă, când filmele vor putea fi văzute din mașini.

Timisoara PUTE: miscare anti-poluare pe Facebook

Nici măcar pe Facebook, Timișoara nu e perfectă și nu totul funcționează conform planurilor triumfaliste anunțate pe contul primului utilizator de rețele de socializare al orașului. Un grup de timișoreni, sătui de putoarea industrială care le invadează casele, a decis să se întâlnească în fiecare sâmbătă, în Piața Unirii.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei defecţiuni de pe reţeaua termică primară, va întrerupe, marți, între orele 8 și 17, furnizarea apei calde de la punctul termic P.T. 69. Vor fi afectaţi o parte a consumatorilor situaţi pe străzile Eneas, Glad, Hebe, Kiriac, Porumbescu, Ranetti, Snagov, Calea Șagului, precum şi o parte celor de pe

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. General Dragalina (p), Spl. T. Vladimirescu (p), str. I. Văcărescu nr. 36, Avram Imbroane (p), orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. Mareșal Averescu, Jupiter, Marte, Uranus, Ferventia), orele 9 – 15; Bencecu de Sus, Bencecu de Jos, Sălciua Nouă, Nadăş, Herneacova, Stanciova, orele

Top