Stirile din ziua: 3 august 2013

„Casa cu logie”, cea mai frumoasa casa din Timisoara

„Casa cu logie”, cea mai frumoasa casa din Timisoara

Cea mai frumoasă casă din orașul de pe Bega este „Casa cu logie”, din zona Baba Dochia. Cel puțin așa au decis timișorenii care au votat pe site-ul casacare-miplace.ro, în cadrul concursului organizat de Asociaţia Studenţilor Arhitecţi. Şase dintre cei care au încărcat poze pentru această competiție au fost premiați sâmbătă seara.

Externalizarea atributiilor unui salariat poate fi cauza reala si serioasa pentru concedierea acestuia

Prin Decizia nr. 1067/25.05.2010, Curtea de Apel Ploiești a stabilit că, pentru a se reține cauza reală și serioasă a reorganizării, este suficient ca angajatorul să urmarească eficientizarea propriei activități în scopul utilizării cu randament maxim a resurselor umane și financiare, fiind atributul exclusiv al angajatorului de a hotărî asupra modalității în care își organizează activitatea.

Lata pune jandarmii pe suporterii Politehnicii Timisoara!

Pentru prima dată de când este preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Dănuţ Laţa a trebuit să se recunoască învins de propriul regulament. Cel căruia i se mai spune şi „Mircea Sandu al judeţului Timiş” nu vede cu ochi buni accederea Politehnicii Timişoara în Liga a IV-a. Problema cea mai mare sunt, în viziunea lui Laţa, inimoşii suporteri care o încurajează la fiecare joc.

Ziua Timisoarei, fara prea mult public, cu primarul Robu pierdut prin Piata Victoriei / FOTO

Prima seară a sărbătorii Zilei Timișoarei nu a adunat prea mult public. Concertele au început cu trupa Desant şi au continuat cu o cântăreaţă care a apărut inopinat în program, Fely Donose şi Vunk. Până și primarul Nicolae Robu a stat retras, fără să facă baie de mulțime, preferând o plimbare la braț cu soția sa pe Corso.

Top