Stirile din ziua: 4 august 2013

Poli-tichia

Sper cu înverșunare că scenariul cu cele două Poli luate sub pulpană politică, cu ACS-ul lui nea Nicu și dom’ Titu și ASU a opoziției pedelisto-țărăniste, este o ficțiune de sezon. Ba merg cu ochii închiși pe varianta că retragerea unor echipe din comune cu primari PDL e o pură coincidență, iar stratagemele edilului pesedist Muia și ale președintelui AJF Dănuț Lața, doar o încercare de întâmpinare a bănuitelor dorințe fotbalistice ale șefilor de la județ, Robu și Bojin.

Ben-Oni Ardelean: corigent in Parlamentul României, „mega-star” pe plan international

Corigent la toate capitolele în Parlamentul României cu zero amendamente, zero declaraţii politice şi zero interpelări, senatorul PNL de Timişoara Ben-Oni Ardelean e foarte solicitat pe plan internaţional. După ce s-a încordat că a stabilit mai multe contacte cu investitori din Coreea de Sud, Ben-Oni se ocupă acum de drepturile omului din Coreea de Nord.

Dupa Smiley, vedeta din 2013, se stie deja cine canta la anul, de Ziua Timisoarei! / FOTO

Smiley, artistul preferat al timișorenilor, a adunat 20.000 de oameni în Piața Victoriei. Cel puțin așa a estimat primarul Nicolae Robu, care știe deja cine va cânta la anul, de ziua orașului: Andra și Antonia. Duminică seară începe festivalul de blues, iar în Parcul Rozelor are loc un spectacol folcloric.

Guvernul lu’ OZN (Obiective Zburatoare Neindeplinite)

Când credeam c-o mai mare boroboață a Guvernului USL nu poate să existe, decât aceea că un ditamai ministru al Apărării vede OZN-uri pe cer, iată că mai căzu una asupra noastră. E drept, cu titlul temporar, dar care ridică multe semne de întrebare vizavi de componența și… competența acestui guvern.

Top