Stirile din ziua: 14 august 2013

Robu promite, pe Facebook, tramvaie cu internet si clima

Robu promite, pe Facebook, tramvaie cu internet si clima

E clar: vara, Timișoara se conduce perfect de pe plajă. Nu-ți trebuie decât un smartphone și o conexiune bună la Internet. Totul, pentru a-ți putea posta pe Facebook realizările și planurile. Primarul Nicolae Robu anunță, de la Mamaia, că documentația pentru reabilitarea tramvaielor e gata și poate fi trimisă pe SEAP.

Georgiana Cornu l-ar fi batut pe Victoras Socaciu, dar i-au luat-o altii inainte!

Părinții lor par să se iubească, cel puțin la nivel declarativ. Copiii însă nu se plac deloc și nici nu fac vreun efort să ascundă asta. Georgiana Cornu a dat pe afară de fericire, miercuri, pe Facebook, după ce fiul Marinei Almășan ar fi luat bătaie în Turcia!

„Ochii din cer” stiu cat de „sustinut” se lucreaza la pasajul Michelangelo / VIDEO

Acum o săptămână, viceprimarul Dan Diaconu a tras o vizită-fulger pe șantierul de la viitorul pasaj Michelangelo și a tras concluzia că se muncește susținut. Drona Eyeinthesky a dat și ea o tură, din aer, pentru a surprinde ritmul accelerat al muncitorilor. Ce a ieșit se vede în filmulețul postat pe YouTube.

O ecluza din secolul al XVIII-lea, salvata printr-o solutie spectaculoasa / FOTO

Arhitecți și investitori vor să salveze încă o bucată din istoria Timișoarei. Aceasta a ieșit la iveală în timpul lucrărilor de pregătire pentru ridicarea celei de-a cincea clădiri a City Business Centre, în Piața 700. O ecluză din secolul al XVIII-lea, despre care nu se știa mare lucru, s-a înfățișat în toată splendoarea sa imediat ce au început săpăturile pentru fundație. Există trei variante pentru salvarea sa și tot ce lipsește este o aprobare de la Ministerul Culturii.

De la „fratele” Marius stie Stoia cum sta treaba cu „prafurile” din cluburi?

Gâlceava dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia pe marginea închiderii/deschiderii unor cluburi din oraș este departe de-a se fi stins. Așa cum se știe, Robu a trecut peste decizia lui Stoia de închidere a patru cluburi, anunțând că va părăsi cu o zi mai repede „superba plajă a superbei stațiuni Mamaia”, pentru a-i da cu tifla viceprimarului și a le redeschide.

Caruselul din Parcul Copiilor va fi autorizat abia la mai bine de un an de la inaugurare

Caruselul din Parcul Copiilor, inaugurat cu mare tam-tam în campania electorală din vara lui 2012, nu are nici acum autorizație de funcționare. Primăria se chinuie de mai bine de un an să obțină avizul ISCIR. Edilii se plâng că n-au decât trei oameni care să se ocupe de parc și se gândesc să-l dea în administrare unei firme.

In plin scandal, politistii locali nu mai pot masura zgomotul din cluburi!

Cluburile închise de viceprimarul Traian Stoia sunt redeschise de primarul Nicolae Robu, care crede că patronii acestora și-au învățat lecția și vor da muzica mai încet. Culmea e că, și dacă n-o vor face, tot nu-i va putea amenda nimeni, pentru că polițiștii locali au rămas fără aparatul de măsurare a nivelului zgomotului.

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări care se execută în punctul termic, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde de consum la PT 23. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Iaşi, V. Lucaci, T. Mihaly, A. Popovici, Popa Şapcă şi Martir M. Todorov.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mangalia, O. Cotruş (p), orele 9 – 17, str. Aeroport (p), orele 9 – 11; Bencecu de Sus, Bencecu de Jos, Sălciua Nouă, Nadăş, Herneacova, Stanciova, Variaş (p), orele 9 – 17; Jimbolia (p), orele 10 – 15; Cladova, orele 7 – 16;

Top