ACS Poli a „reusit” egalul cu lanterna rosie a Ligii I

Nici vorbă de șase puncte în două meciuri cu codașele Ligii I pentru ACS Poli. Echipa lui Velcea n-a reușit să bată, pe teren propriu, Corona Brașov, echipă care făcuse un singur punct în nouă etape! Nici măcar revenirea lui Szekely, care s-a zbătut de unul singur în atac, n-a fost de ajuns, iar puținii spectatori au cerut demisia antrenorului.

poli - corona

La Timișoara s-au întâlnit, vineri seară, două echipe aflate în mare foame de puncte. Oaspeții, Corona Brașov, au reușit un singur punct în nouă etape și sunt pe ultimul loc al clasamentului. ACS Poli a făcut tot un singur punct, dar în cinci etape, în care a marcat doar un gol. Deși anunțat ca accidentat, în primul „11” al lui Velcea a reapărut golgeterul Szabi Szekely. Timișorenii au pornit de la bun început spre poarta brașovenilor, dar nu au reușit să se apropie decisiv de buturile lui Marc în primul sfert de oră. Oaspeții au prins apoi curaj, însă acțiunile lor s-au stins foarte repede. În minutul 18, Szekely trimite balonul cu capul în poarta Coronei, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Acțiunile se succed apoi de la o poartă la alta, iar Petre ratează monumental în minutul 33, după ce a reluat greșit o minge primită de la Nanu. Meciul e destul de încâlcit, fără ocazii decisive. În ultimul minut al primei reprize, Ovidiu Petre a trecut, din nou, pe lângă deschiderea scorului, cu o minge lungă, respinsă de unul dintre apărătorii oaspeților.

După reluare, cele două formații au intrat greu în joc, nereușind să lege mai mult de trei pase coerente. Timișorenii ajung, în cele din urmă, în careul Coronei, iar în minutul 59, Szekely depășește toată apărarea oaspeților, dar șutul lui a trecut puțin pe lângă poartă. În faza imediat următoare, un șut de la mare distanță al lui Neacșa a dat ceva emoții timișorenilor, însă scorul rămâne alb.

Ocaziile clare întârzie să apară, în minutul 80 Velcea introduce în teren al doilea atacant, pe Furtado, trimițându-l la cabine pe Petre, dar în joc nu se simte nicio îmbunătățire. Pe măsură ce meciul se apropia de final, puținii spectatori care s-au încumetat să ia drumul stadionului au început să ceară, de încălzire, demisia antrenorului. Oaspeții trag de timp, mulțumiți cu un potențial al doilea punct în campionat. În ultimul minut regulamentar, Șeroni putea aduce victoria, dar șutul său este respins de portarul Marc. De la margine se anunță cinci minute de prelungire, goalkeeper-ul Coronei vede cartonaș galben pentru tragere de timp, iar ultima fază importantă aparține oaspeților. Șutul lui Olariu trece pe deasupra porții lui Nuno Claro și meciul se încheie 0-0. ACS Poli bifează, așadar, al șaselea meci fără victorie în Liga I, iar timișorenii sunt acum obligați să câștige în etapa viitoare, cu „U” Cluj.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

andy a spus: (octombrie 5th, 2013 at 00:11 )

in repriza 2-a i-am inghesuit ca si steaua pe noi, dar n-am putut sa o dam in ate, de fapt n-am prea reusit sa dam nici pe poarta

andy a spus: (octombrie 5th, 2013 at 00:12 )

odata si odata trebuie sa sprgem gheata si sa dam gol, poate la Cluj

ino the perfect spirit a spus: (octombrie 5th, 2013 at 00:19 )

VALI PLEACĂ PENTRU CĂ ȘTI BINE CĂ TREBUIE SĂ PLECI NU AI VALOARE DE LIGA1 !ROBU IA MĂSURI TIMIȘOARA SE SCUFUNDĂ DACĂ NU ÎNLOCUIEȘTI ANTRENORUL RIȘTI SĂ PIERZI MULTE ȘI PE MAI MULTE PLANURI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

drucker a spus: (octombrie 5th, 2013 at 00:21 )

Cand Marian Iancu cerea 2 000 000 euro de la autoritati pt a duce echipa in cupele europene, l-am facut unflat si mitic nesimtit .
Acum autoritatile dau fara sa cracneasca 2 000 000 euro pe mana unor indivizi gen Bungau , Rosenblum ,Musat sau nea Vali pt a retrograda .
Domnule primar, treziti-va !
Acum nu mai e vorba de o retrogradare ci de o pata neagra pe istoria fobalistica a Timisoarei.

Chupacabra a spus: (octombrie 5th, 2013 at 00:37 )

Alioo tovarase primar nu se vede pana in primarie ca monseniorul Velcia e praf?Echipa asta nu ar trebui sa reprezinte Timisoara, este o rusine! tot staful este mare halitor de ban public. Opriti jaful asta. Sa va spun un secret?… se vede la Tv.

emilian a spus: (octombrie 5th, 2013 at 09:43 )

jos cu impotentii din primarie care se fac ca nu vad cum se cheltuie banul public

ttb a spus: (octombrie 5th, 2013 at 10:14 )

Risipa de bani (sau scurgere spre alte destinatii?) facuta cu yesmen ii din vremea odiosului Iancu.
Velcea se crede (cel putin ) Mourinho.
In curand vor fi mai multi „oficiali” FOARTE bineplatiti, decat spectatori PLATITORI in tribuna. Cate bilete s-au vandut la ultimele doua meciuri?

drucker a spus: (octombrie 5th, 2013 at 10:46 )

Indolenta autoritatilor la tot ce se intampla la ACS , ma face sa trag concluzia ca aceasta echipa a fost infiintata tocmai pt a asigura un loc de munca caldut si f f bine platia unor pensionari ca Bungau ,Mihut ,unor lingai ca Rosenblum .
As dori sa stiu care este rolul si ce a facut concret in interesul clubului acel Sfat al Batranilor , in care majoritatea membrilor sunt platiti (precum profesorul Ionescu }.

Ino the perfect sASSu of Robu a spus: (octombrie 5th, 2013 at 12:40 )

Totul e minunat si viata este bine vom castiga campionatul sa se desfinteze asu de ciuda ca ACS Poli nu este Recas si campioana va fi.

pif a spus: (octombrie 5th, 2013 at 15:17 )

Bostina a fost indepartat din echipa, la fel si Dobricean. nu spun ca ar fi cine stie ce jucatori dar cel putin Bostina nu trebuia indepartat. Velcea minte cind spune ca Bostina a vrut sa plece. El e cel ce decide sportiv la Poli, dar cind treburile nu reusesc se ascunde mintind. sint curios cind se va ascunde ca l-a adus pe Gorobsov, ca nici asta nu joaca nimic. Adevarul e ca Velcea l-a vrut pe Tony dar l-a primit pe Furtado, care e sub Bostina ,clar. Acum ca e prins la mijloc si minte cu nerusinare. vrea sa aduca jucatori noi, dar e prins in contractele cu cei vechi care nu merg. se pare ca primaria plateste acumularea de experienta a antrenorului. va fi unul din cei mai scumpi antrenori avuti la Timisoara, chiar inaintea lui Sabau.

pif a spus: (octombrie 5th, 2013 at 15:45 )

si daca se fac 15-17 puncte pina la sfirsitul turului mai ramin suficiente sanse in retur. presupunem insa ca se mai aduc jucatori. problema e ca nici unul, repet nici un jucator adus dupa lotul Recas, care la ora actuala e Poli, adica Seroni, Nanu, Sekely, Trandu, adus de Velcea nu a corespuns. de el au fost adusi jucatori ca si Dina, Goge sau mai nou Furtado, Perte, Popovici si in special fortat a fost Boldea. in fata a unui astfel de esec in selectie sint foarte sceptic pentru ce se va aduce in viitor pentru ca e clar ca nu stie sa aleaga jucatori. neavind o strategie, asta se vede cind echipa joaca, nu stie nici ce jucatori sa ia, selectia se face la intimplare, poate are noroc cu unul, ca la Loto. pe Primar se pare ca l-a convins de competenta sa, insa doar pe Primar.

@pif a spus: (octombrie 5th, 2013 at 18:01 )

vorbesti prostii, caci dragostea de partid te orbeste. Popovici se acomodeaza si v-a fi bun, la fel Bellu,Nanu nu are experienta si incredere,Gorobsov il v-a putea inlocui pe Ov.Petre(despre care spui ca nu are ce cauta, cu asta te-am citit ca nu le ai cu fotbalul ci esti din ala cu partidul…),Barbut a fost gaselnita lui Velcea, la fel si Pap. Ai sa vezi ca si Furtado, dar mai ales Ruiz vor fi de A,Keita eu zic ca e o achizitie buna pt. noi.Sper ca nu-l contesti pe Nuno Claro asa batran cum e.Cat despre Dragomir si Moldovan, s-a spus ca sunt pt. oarece viitor! Deci FOTBALISTIC VORBIND chiar nu inteleg.

VICTORIE URIASA a spus: (octombrie 5th, 2013 at 18:28 )

VICTORIE URIASA a opozitiei TIMISORENE:palmierii vor fi retrasi de pe strazi!!!! URAAAA – VICTORIEEEEEE!

Nn a spus: (octombrie 5th, 2013 at 19:30 )

1.Trebuie sa castigam la Cluj, sa fim pe 0 la adevar.
2.Ne trebuie un mijlocas de creatie si un varf.
3.Ce se mai aude de Bostina ?.E liber de contract?

SAM a spus: (octombrie 5th, 2013 at 20:49 )

asteptam cu interes cel de-al 16 congres…al cc ,desigur

Motu a spus: (octombrie 5th, 2013 at 22:03 )

Bravo dlor. Rosenblum, musat, staicu, bungau și Jackie. O adunatura de lingăi si de profitori. Oameni care câștiga bani Frumoși si nu fac nimic pt aceasta echipa. Primele nu mai vin, noroc cu salariile. Musat umbla beat mai tot timpul, jidanu e cu nasul pe sus zici ca el a descoperit dfotbalul. Staicu, tace malc c
La fel si bungau, ei sint aterizati acolo pe bani buni.iar Senilul de Jackie, i-a si el un salar bun de la club, unul de la TVR…. Doamne primarule si bojinule, vOi vedeți ce se întîmplă acolo ?????

@@pif a spus: (octombrie 5th, 2013 at 22:49 )

fotbalistic vorbind se vede iarasi vineri la 21,30 ce joaca echipa asta.

Agent 7 a spus: (octombrie 6th, 2013 at 08:57 )

Personal nu am probleme cu jucatorii alesi in lotul ACS Poli ,cred au destule calitati bune pentru a juca in Liga 1 de la noi.Chiar as putea sa spun ca sint incintat de cei tinerii ,Barbut,Pap ,Moldovan,Dragomir etc. si nu uitati nu sint jucatori cu pretentii sint ,tineri cu dorinta de afirmare. Dupa cite am inteles nu au costat nimic. Valoarea si experienta se plateste. Sa fim si putin realisti ,cine vine sa joace pe 1000 -2000 Eu ?
Orice lot trebuie sa aiba in jur de 26 de jucatori.Campionatul este lung .Obiectivul este sa terminam in primele 8-9 locuri.Este imposibil? Urmarind foarte indeaproape Campionatul as putea sa spun ca Nu este imposibil. Nu sint mai mult de 3-4 echipe mai dotate de cit Poli.,restul la acelas nivel cu al nostru. Analizind fiecare jucator as putea sa spun ca avem putine probleme de Valoare ci mai degraba ne lipseste :Conditia fizica Si ASEZAREA PE TEREN.Ceea ce a inceput sa ma deranjeze mai mult ,sint afirmatiile Antrenorului Principal care arunca vina pe conducatori si jucatori. Pina acum nu am auzit nici o afirmatie publica facuta de jucatori s-au de conducere,negativa ,la adresa antrenorilor .Poate ar avea si ei ceva de spus. Poli este nou promovata ,nu este Real Madrid si nici Velcea nu este Ancelotti. Asa ca sa lasam pretentiile si sa muncim mai mult.ca se poate.
Hai Poli! Pace

birlic a spus: (octombrie 6th, 2013 at 09:28 )

afara cu velcea si acolitii lui

SAM a spus: (octombrie 6th, 2013 at 10:32 )

timasoara merita un titlu,romania nu merita o timisoara campioana,timisoreni noi nu inteleg cum de inaintasiii lor au reusit in acelasi timp sa fie mereu primii si sa impuna si respect

drucker a spus: (octombrie 6th, 2013 at 10:52 )

ACS -ului ii lipsesc 3 lucruri pt a scapa de retrogradare .In ordinea prioritatilor acestea sunt :
1-un presedinte adevarat (parca mi-e dor de Chivorchian )
2- un antrenor adevarat (la 7000 eu /luna se face coada la club )
3-jucatori adusi dupa valoare , nu din diferite interese (O Petre ,Dina ,Furtado etc.)
Bani sunt pt toate astea ,2 000 000 eu anual numai din finantarea autoritatilor.
Cu acesti bani Iancu ducea Poli in cupele europene, pe cand astia duc ACS -ul in liga 2.

ARCASUL a spus: (octombrie 6th, 2013 at 12:42 )

DEOCAMDATA , cei care trebuie sa raspunda pentru ceea ce se intampla cu echipa sunt: VELCEA si ROZEMBLUN !!! ei au facut transferuri , ei au facut selectia celor adusi in acest sezon !!! in momentul in care faci transferuri sau aduci jucatori sub valoarea celor pe care ii ai atunci esti VINOVAT!!! trebuiau adusi 4-5 jucatori de valoare mai mare(,dar si care sa te ajute,nu doar sa ia bani un an , dupa care sa plece!!!) si cu ce s-a promovat sau care ramaneau la echipa,acum cred ca avema 6-7 puncte In plus. Gorobsov este sub contract un an de zile si cred ca la anul mai expira la vreo 3 jucatori; pai daca retrogradam,credeti ca pe acestia ii doare undeva??? nu cred !!! iar ceilalticum ar fi Ruiz,Furtado si cine mai credeti voi,vor pleca,au luat banuti frumosi aici, iar de SUFERIT vor avea jucatori tineri care vor ramane si tot ei vor fi INJURATI ca si acum!!! ca mai buni sunt FURTADO<GOROBSOV SAU altii pe care probabil ii stiti mai bine!!! de aceea cred ca singurii vinovati,DEOCAMDATA sunt VELCEA SI STAFUL SAU,atat tehnic at si aaadministrativ! in rest pacat de unii jucatori tineri, care pot face performanta pentru Poli,dar se pare ca aici altele sunt interesele.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Top