Mircea Preunca, „omul perfect” pentru partidul lui Voiculescu

Mircea Preunca, fratele mult mai cunoscutului pedelist Daniel Preunca, a devenit vicepreşedinte al Partidului Conservator Timiş. Preunca pare a fi persoana ideală pentru partidul lui Dan Voiculescu. Ofiţer de securitate până în 1989, intrat apoi în SRI, Preunca este considerat un om pe care poţi pune baza dacă ai nevoie de informaţii despre cineva.

grapini si preunca

Noul vicepreşedinte a fost validat în urmă cu două săptămâni de Biroul Permament Judeţean PC Timiş. Preşedintele PC Timiş, Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, este încântată de noua achiziţie. „A venit la timpul potrivit. Mircea Preunca s-a alăturat echipei spunând «vreau să muncesc». I-am spus: «da, vino, prezintă-te». Şi-a făcut temele, a citit foarte bine doctrina noastră, a fost la şcoala tinerilor la Buziaş, iar tinerii au fost încântaţi cum le-a prezentat doctrina şi viziunea. Sunt sigură că în cadru organizatoric vom creşte foarte mult”, a spus Grapini. Fostul ofiţer de Securitate, intrat apoi în SRI a explicat de ce a ales să intre în PC. „Prezenţa mea în Partidul Conservator este ca urmare a mai multor elemente. Este insuficient cunoscută doctrina conservatoare. Prezenţa doamnei ministru aici, ca şef de filială, a fost un motiv, de asemenea, de a mă alătura partidului”, a spus Preunca.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

Un timisorean a spus: (octombrie 4th, 2013 at 19:12 )

Pai cine putea inta in fruntea org.locale a unui partid populat de umbrele trecutului,decat un membru cu legitimatie vizata la zi !!!
Romani,treziti-va !!! Ati vrut sa scapati de securistii lui Ceausescu,neavand macar habar cine sunt si cum actioneaza,si astazi votati fara nicio remuscare puii ,evoluati genetic,acelora pe care i-ati hulit,probabil,de frica !!!!!!

Cucu Bau a spus: (octombrie 5th, 2013 at 08:16 )

Se clatina scaunul doamnei. Nu dureaza mult si-i va lua locul. Si-au bagat mortu-n casa. Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Stati cu ochi pe el !

Puscas Marin a spus: (octombrie 5th, 2013 at 09:53 )

Sa nu exageram totusi cu Securitatea su cu relele pe care i le atribuim la gramada, fara disocierile de cuvinta. Da, Securitatea a fost un organ represiv cu actiuni aflate in contradictie cu tot cea ce inseamna un minim standard al respectarii drepturilor omului. Dar asta a fost prin anii ’50-60. Ori acest domn Preunca nu stiu daca are mai mult de 65 de ani, ca sa il creditam ca si cadru activ in aceea perioada tulbure. In anii ’70-’80 Securitatea a indeplinit un rol de aparare a statului roman in primul rand impotriva imixtiunilor sovieto-moscovite sau a serviciilor tarilor „fratesti” din Tratatul de la Varsovia. Daca e sa gandim la rece in ultimele doua decenii ale comunismului din Romania, mai multe prostii au facut militienii decat securistii, a se vedea cazul inginerului Ursu, ucis de catre Militie. Securitatea intimida dar nu ajungea la aplicarea „solutiei finale”. Iar in zilele tulburi din Decembrie 1989 Securitatea a fost inculpata doar de catre cei care au avut de-a face cu ea in perioada de dinainte pe motiv ca reprezentau elemente de interes pentru diverse servicii discrete cu sediul prin Piata Lubianka din Moscova. Aia urlau ca Securitatea trage in popor cand securistii tremurau ascusi de teama ca vor fi scosi tapi ispasitori.

Republica Banat a spus: (octombrie 5th, 2013 at 12:20 )

Marine taci dracului ca numai prostii vorbesti. ‘UE la toti securistii, stiuti si nestiuti.

Ciolan a spus: (octombrie 5th, 2013 at 16:54 )

Conform raportului Curţii de Conturi, aeroportul a încheiat un contract cu SC Pre Quality SRl, reprezentată de Mircea Preunca, fost ofiţer SRI şi fratele pedelistului Daniel Preunca, acesta fiind şi şi cel care a furnizat şi echipamentele de spionare a angajaţilor.

Mezin a spus: (octombrie 5th, 2013 at 16:59 )

În calitate de consilier, Mircea Preunca “se obligă să execute servicii de consultanţă în domeniul activităţii aeroportuare”, mai precis de problemele de securitate. Auditorii Curţii de Conturi au constatat că rapoartele de activitate lunare nu erau înregistrate nici la emitent, nici la beneficiar. “În rapoartele de activitate lunară sunt menţionate activităţi curente, obişnuite (de altfel, sunt prevăzute şi în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al societăţii pentru care erau persoane angajate pentru aceste activităţi) şi nu activităţi speciale pentru care era necesară atragerea în activitatea de analiză a unor consilieri sau consultanţi pentru luarea unor decizii complexe de către directorul general”, se arată în raport. Suma cheltuită ilegal în această operaţiune a fost stabilită de cei de la Curtea de Conturi la 130.466 lei.

Mihai Mihaila a spus: (octombrie 5th, 2013 at 17:05 )

S.C. AGORA IT&C S.A.
Manager : Mircea Preunca
Spl. N. Titulescu, nr. 8
300158, Timisoara
Mobile: 0734.779.300
Phone/Fax: 0256.498.245
office@agoraitc.ro
http://www.agoraitc.ro

Charme a spus: (octombrie 5th, 2013 at 17:08 )

Utilizarea aplicaţiei AGORACOMM pentru vizualizarea datelor financiare pe fiecare societate în parte, a facturii detaliate pentru fiecare număr de telefon, a numărului de abonamente din flotă, statistici privind costurile pe societate şi abonat.

Caragui a spus: (octombrie 5th, 2013 at 17:12 )

Impus în funcţia de director al aeroportului de preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, Sămărtinean şi-a luat ca şi consilier pe probleme de securitate de Mircea Preunca, fost ofiţer SRI, fratele consilierul judeţean PD-L Daniel Preunca. Acesta este şi administratorul firmei MT Systems SRL, care a avut contractele de instalare a sistemelor de supraveghere cu aeroportul. Contactat telefonic pentru a comenta operaţiunea ilegală de supraveghere, Cornel Sămărtinean s-a mulţumit să spună “nu comentez, la revedere”. Mircea Preunca a susţinut în schimb că “tot ce s-a făcut a fost legal. Nu s-a încălcat nici o lege. La intrarea în clădiri erau avertismente că sunt obiective supravegheate. Nu erau ascunse camerele. Erau la vedere. Sunt sisteme de supraveghere din comerţ. A fost înregistrare doar video, nici gând de înregistrare audio. Totul a fost legal”. Luni va fi depusă o plângere penală la Parchet de noua conducere a aeroportului pentru supravegherile ilegale.

Horse a spus: (octombrie 5th, 2013 at 17:15 )

Printre angajaţi se discută că supravegherile ilegale au surprins câţiva dintre cei monitorizaţi în ipostaze erotice.
În urma verificării echipamentelor descoperite, s-a stabilit că, de curând, au fost tăiate cablurile pentru înregistrările audio de la receivere, dar nu şi de la dispozitivele clandestine de supraveghere. Deşi au fost şterse o parte din înregistrările de la receivere, cei care au spionat au mai uitat câteva cadre filmate ilegal.

Un timisorean a spus: (octombrie 5th, 2013 at 19:27 )

Gunoiul de securist a facut ce a stiut mai bine !! Nu conteaza ca filmarile,interceptarile erau ilegale,important era ca rezultatul lor ajungea,”pe surse” ,acolo unde se puteau folosi in favoarea celui care a platit !!! Asta este Romania postdecembrista !!! Pe” surse” se poate orice !! Nu e important ca e ilegal !! Important e rezultatul !!! Si gunoiul de preunca reprezinta perfect sistemul mafiot ,transpartinic,pe care ,probabil,nimeni nu va reusi sa-l distruga !!!

pcr a spus: (octombrie 5th, 2013 at 21:31 )

pc=partidul comunist, pcr=pile-cunostinte-ralatii!

Capsuna a spus: (octombrie 5th, 2013 at 23:19 )

Acest om de mare valoare , de mare caracter si cu multa intelingenta cred ca merita un partid mai serios. In cunosc pe Mircea P de peste 25 de ani si stiu ca un om cu sufletul mare cum este, va aduce multa valoare indiferent unde activeaza. Mult succes Mircea, restul sint rautati gratuite.

Dan Alin Vasile a spus: (octombrie 5th, 2013 at 23:49 )

Pentru „Martanul”cateva intrebari:1.Exista contract legal cu mentionarea la “obiectul contractului” a instalarii unui sistem de supraveghere?
2.Firma care a executat lucrarea era autorizata pentru instalarea echipamentelor?
3.S-a intocmit proces verbal de receptie a lucrarilor?
4.S-au respectat prevederile legii 333/2003?

Milan a spus: (octombrie 5th, 2013 at 23:57 )

Incet ,incet ies la iveala toate ilegalitatile facute de acest tandem diabolic, samartinean si preunca, care au santajat vechii angajati care pina la urma au fost nevoiti sa demisioneze fiindca cornel nu putea sa lucreze cu ei. Insa nu trebuie neglijat faptul ca acesti doi indivizii au avut sprijinul unor persoane din interiorul sectoarelor de activitate din aeroport. La dispecerat caragui cristian, la handling pirvanescu adrian, la security dan vasile alin (fost jurist la sri ,omul de casa al lui preunca si cumnatul lui pirvanescu adrian), la infrastructura luchian marian (soferul lui samartinean de la buticul de ciorapi, ca nu are nici o fabrica, el fiind doar un simplu bisnitar), in corpurile administrative, cu ajutorul lui ciolan aurelian,mezin marius,alexa rodica, les floare (lider de sindicat). Sper ca in sfirsit acesti derbedei sa plateasca pretul corect, adica citiva ani de inchisoare pentru bataia de joc la care i-au supus pe angajatii aeroportului. Sunt convins ca vor mai iesi la iveala si altele.

Idoliuta a spus: (octombrie 6th, 2013 at 10:59 )

Mai milan-idolu, tu noaptea nu dormi? La ora 24 ai chef de comentari mincinoase si la limita nebunelilor la cap. Vezi de hotiile pe care azi le executi ca toata lumea le stie si vine momentul cind o sa raspunzi. Tu nu sti ca sint cu ochii pe tine si cind te urinezi! Vezi de avioane si lasa minciunile ca te bate Doamne Doamne. Culcate si tu noapte

Aviatorul a spus: (octombrie 6th, 2013 at 11:04 )

Madan Grapini ai reusit sa faci ce altii-pnl nu au reusit. Bravo, interesul si felul tau de fi cred ca o sa fie de bun augur pentru PC. Ai luat ce trebuie si cred ca meriti sa fi felicitata! Noroc si Bafta!

Pnl a spus: (octombrie 6th, 2013 at 11:17 )

Nu pot decat s-al felicit pe domnul Preunca, il cunosc si sunt convins ca va face fata provocarilor in politica cu brio.

Primaria a spus: (octombrie 6th, 2013 at 21:01 )

Pentru betivul din aeroport trebuie schimbata legea si dam drumul la consum nelimitat de alcool si pe sosele si in aviatie. Militienii din Timisoara daca vor oprii jepul cu ait si vor pune fiola se inroseste pe loc. Vai de capul lui de alcoolic notoriu.

Muscar a spus: (octombrie 6th, 2013 at 23:54 )

Sa nu uite ucigasul
„Martanul”,noptile din Spitalul Judetean Timisoara,15-16 decembrie 1989,orele 03:00-o4:15,tirul frigorific,liftul prin de sange,cel de langa ambulatoriu!?!

Mihai Mihaila a spus: (octombrie 7th, 2013 at 00:54 )

„omul perfect” n-a fost prea „perfect,corect” pentru samartinean aviatorul,atentie mamaie Grapini!interesul poarta …pagube aduse aeroportului Timisoara in valoare de 1 milion de euro!!!in perioada cand acesti 2X aveau puterea in labute!Dar…vine vremea cand vantul se va impinge la…deal!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

ionut dancos

„Ţintaş” de elită! Ionuţ Dancoş, campion naţional la talere

În perioada 11-14 august a avut loc Campionatul Naţional de Tir probă Skeet etapa Finală (probă olimpică). Până acum s-au disputat 6 runde, dintre care una la Timişoara, iar cea din weekend la Bucureşti. CSM Timisoara a ainiat la startul competiţiei 3 sportivi seniori (Daniel Ionuţ Dancoş, Adrian Răşinar, Cătălin Bizera). Sportivii au dat dovadă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Ţintaş” de elită! Ionuţ Dancoş, campion naţional la talere
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș

Au început emoțiile pentru absolvenții de liceu care, dintr-un motiv sau altul, nu au participat sau nu au trecut probele anterioare ale examenului de Bacalaureat. Astfel, prima probă a sesiunii de toamnă a examenului național de bacalaureat, proba scrisă la Limba română, a avut loc marți, 16 august. La această sesiune participă absolvenții de liceu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș

Economic vezi arhiva Economic

combină frigorifică Beko

Combină frigorifică Beko: avantaje și dezavantaje ale mărcii

Necesitatea de a cumpăra unei combine frigorifice apare rareori, deoarece un astfel de echipament este achiziționat în așteptarea unei funcționări pe termen lung. De aceea, ar trebui să abordezi cu atenție alegerea unității – trebuie să acorzi atenție dimensiunii, capacității și capabilității produsului, să compari prețul cu bugetul alocat pentru achiziție. Un bun raport calitate-preț...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Combină frigorifică Beko: avantaje și dezavantaje ale mărcii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Autoritățile sanitare au emis marți, 16 august, un nou buletin informativ privind evoluția pandemiei de coronavirus în România. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.600 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 1.346 mai multe față de ziua anterioară. În intervalul 15.08.2022 (10:00) – 16.08.2022...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bilanț COVID, 16 august. După multe zile de scădere, s-a înregistrat o creștere ușoară a cazurilor noi
Au început emoțiile pentru absolvenții de liceu care, dintr-un motiv sau altul, nu au participat sau nu au trecut probele anterioare ale examenului de Bacalaureat. Astfel, prima probă a sesiunii de toamnă a examenului național de bacalaureat, proba scrisă la Limba română, a avut loc marți, 16 august. La această sesiune participă absolvenții de liceu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș
Și în acest weekend prelungit, prilejuit de sărbatorirea Adormirii Maicii Domnului, polițiștii timișeni au fost prezenți în teren pentru prevenirea oricăror evenimente negative. Important de precizat este că pe perioada minivacanței nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Peste 800 de polițiști au fost zilnic în teren pentru menținerea unui climat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Weekend prelungit pentru oamenii legii. Vezi ce amenzi s-au dat
Marți dimineață, un apel la 112 anunța producerea unui incendiu la un gater, în comuna Chevereșu Mare. Au fost alertate forțe din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Stației Buziaș și Punctului de lucru Topolovățu Mare. La fața locului s-au deplasat 𝟏𝟕 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝟒 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞, 𝐨...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O persoană a ajuns în spital în urma unui incendiu la un gater din Chevereșu Mare
Senatorul USR de Timiş Raoul Trifan are mari îndoieli că reabilitarea Castelului Huniade se va realiza în următorii ani. În acest sens el are mai multe argumente, printre care acela că proiectul tehnic a fost dat de către Consiliul Judeţean unei firme din Iaşi cu mari probleme penale. În al doilea rând, nu există finanţare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan despre reabilitarea Castelului Huniade: “Sunt toate șansele să fie doar o nouă țeapă marca PNL”
Conducerea Consiliului Județean Timiș e plină de optimism și anunță că speră că până la finalul acestui an să semneze un nou contract de execuție pentru tronsonul al doilea al drumului județean dintre Timișoara și Giarmata, nodul de urcare pe autostrada A1. În acest moment s-a ajuns doar la revizuirea proiectului tehnic. DJ 691 a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județului speră semnarea unui nou contract de execuție pentru drumul spre Giarmata până la finalul anului
Primăria Timișoara caută firmă care să se ocupe cu realizarea documentației pentru extinderea și modernizarea complexului sportiv Bega. Firma care va câștiga contractul aflat în licitație pe SEAP va câștiga 240.000 de lei. În baza contractului, vor fi prestate servicii având ca obiect: „ET +DALI–Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2 E a Complexului Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost lansată licitația pentru extinderea complexului sportiv Bega
Finalul acestei săptămâni programează tradiționalul turneu internațional „Cupa Poli” care în acest an poartă numele „Cupa Poli 75”, la aniversarea a trei sferturi de veac de la înființarea secției de handbal de la Politehnica Timișoara. Vineri, 19, și sâmbătă, 20 august, vor fi două zile încărcate cu handbal, la sala Constantin Jude. Vineri, handbaliștii alb-violeți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se anunță spectacol pe semicerc la Cupa Poli
O echipă a Clubului de Înot Masters Timișoara a obținut 8 locuri pe podium la campionatul național de vară în bazin descoperit desfășurat în Gyula, Ungaria. La competiție, desfășurată în perioada 12-14 august, în bazin olimpic (50 m), au participat 446 de participanți din 5 țări: Cehia, Serbia, Slovacia, Romania și Ungaria, reprezentând 53 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Medalii obținute de timișoreni la naționalele de înot masters ale Ungariei
Top