Stirile din ziua: 3 noiembrie 2013

„Pontaurul”, luat la tinta cu rosii la Timisoara / FOTO

„Pontaurul”, luat la tinta cu rosii la Timisoara / FOTO

Timişorenii s-au adunat în Piaţa Operei pentru a protesta, din nou, împotriva exploataţiei miniere de la Roşia Montană. De această dată, organizatorii au decis să renunţe la marş şi să rămână în Piaţa Operei. Au pregătit, în schimb, o prezentare de modă cu mănuși de box și o ședință de aruncat cu… roșii.

Noile promisiuni electorale ale liberalului Cristian

În vremuri grele, când orice uselist inspirat își lasă liderimea să se facă de cacao, deputatul PNL Timiș Horia Cristian a avut zilele trecute o magistrală ieșire publică. Strategia sa a fost una simplă. N-a mai ieșit să promită ceva, ca nu cumva poporul să arunce cu ouă după dânsul, ci pur și simplu ne-a luat la ceartă, să rămânem șocați de tupeul dumnealui și să nu mai putem riposta.

Ce e bine pentru clanul Ponta-Sarbu nu e neapărat bine si pentru Romania

Zilnic, de zeci de ori, pe diverse canale de televiziune, vezi tot felul de indivizi din toate colțurile țării susținând că tot ce e bine pentru România e bine și pentru ei și familiile lor. Fără îndoială, au dreptate: Ce e bine pentru țară e bine și pentru români. Problema e că, în cazul de față, ei se referă la proiectul Roșia Montană. Care, departe de a fi bun pentru România, este chiar catastrofal.

cimitir

Lumanari aprinse de tinerii catolici, pe mormintele uitate din cimitire / FOTO

Ziua de 2 noiembrie este dedicată, în calendarul catolic, pomenirii tuturor răposaţilor creştini. Pentru că, într-o astfel de zi sfântă, pe fiecare mormânt ar trebui să ardă o lumânare, un călugăr salvatorian și câțiva tineri au încercat să facă asta, în două cimitire din Timișoara.

Top