Stirile din ziua: 26 noiembrie 2013

La Giarmata, PP-DD si PDL dau prima lovitura in fata USL

La Giarmata, PP-DD si PDL dau prima lovitura in fata USL

Partidul Poporului – Dan Diaconescu are, de marți după-amiază, un nou viceprimar în Timiș. La Giarmata, omul „domnului Dan” i-a luat locul unui liberal, după ce a primit voturile democrat-liberalilor.

Poveste cu gaze de sist, lobbysti si „eco-guristi”

Guvernul lui „Victor Porcu” (ca să împrumut o licență de la protestatarii din Piața Operei) a dat primele acorduri pentru exploatarea gazelor de șist. Atenție, e vorba de exploatare, nu doar explorare, așa cum s-a făcut până acum. Dacă explorarea înseamnă mai mult muncă de cercetare, exploatarea dă liber la extragerea gazelor de șist, țițeiului și ce naiba s-o mai găsi în subsol.

deszăpezire

Codul galben de zapada nu-l sperie pe Robu

Zăpada îi dă dureri de cap, așa cum n-o făcea pe vremuri. Totuși, primarul Nicolae Robu crede că deszăpezirea va merge strună, astfel că nu vor fi probleme în trafic, iar răutăcioșii nu vor mai ironiza eforturile făcute. El speră că și trotuarele vor trece clasa la acest capitol, după ce au fost notate cu 3 în iarna trecută.

deszăpezire

Deszapezirea se extinde pe inca 200 de strazi din Timisoara

Aproape 200 de străzi intră, în aceasta iarnă, în programul de deszăpezire al PMT. Timișoara este împărțită în șase sectoare, alocate, la fel ca și în 2012, către Retim și Drumuri Municipale. Anul trecut, primarul Nicolae Robu a dat nota 8,5 pentru deszăpezire, dar apoi a penalizat cele două firme.

In scop nobil, Pelicula Culturala da un film contra ulei sau zahar

Experimentul din vară, de la Observatorul Astronomic, a fost un succes deplin, așa că Pelicula Culturală recidivează. Joi seară, timișorenii sunt invitați la film, iar biletul de intrare va fi o sticlă de ulei sau o pungă de zahăr, care vor ajunge la niște oameni care au mare nevoie de ele.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Ghirodei (p), Muzicescu (p), Anișoara Odeanu, Gospodarilor, Fagului, Mehadia (p), J. H. Pestalozzi (p), E. Ungureanu (p), Eugeniu de Savoya (p), str. Aștrilor nr. 22, 24, 26, I. Ionescu de la Brad (p), Holdelor (p), Aleea Ciobanului nr. 5, orele 9 – 17;

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări ale Enel, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe marți, între orele 9 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde la PT 15. Va fi afectată o parte a timișorenilor care locuiesc pe străzile Cuvin, Darwin, Fagului, Ofcea, Pestalozzi și Mehadia.

Top