Stirile din ziua: 1 noiembrie 2013

1.100 de timisoreni, rugati sa raspunda serios la telefonul cultural

1.100 de timisoreni, rugati sa raspunda serios la telefonul cultural

Primarul Nicolae Robu renunță temporar la sondajele pe Facebook. El a anunțat că Timișoara va avea strategie culturală făcută prin telefon. În perioada următoare, 1.100 de oameni vor fi întrebați ce părere au despre agenda culturală a orașului lor. Pe altă parte, numai trei timișoreni vor să lucreze ca voluntari în campania pentru Capitală Culturală Europeană.

Clanul Carpaci vrea de la primarie o strada numai a lui!

Primăria Timişoara se va alege, foarte curând, cu un nou proces cu Vladimir „Pipi” Cârpaci și familia acestuia. Viceprimarul Traian Stoia susține că romii, care sunt proprietari pe mai multe clădiri care dau înspre Parcul Copiilor, vor redeschiderea unei străzi închise în momentul în care a început amenajarea parcului.

Nea Ilie, nea Ilie, te cunoaste o Romanie!

Pe vremuri, vorba din titlu se referea la baronul Mischie de Gorj. Acum lejer poți să o adresezi întâiului socru al partidului, dl Ilie Sârbu, șeful grupului senatorial PSD, ales de Timiș, om care o dată la patru ani se întoarce acasă, în Banat, să ceară votul unor cetățeni mai naivi din fire. Genul ăsta de abordare cu „nea Ilie, nea Ilie te cunoaște o Românie!” devine uzual și atunci când vrei să-i atragi atenția unui om ce în aparență e serios, dar care riscă să se facă de râs prin ceea ce face.

Clanul tiganesc Carpaci a ocupat o cladire a Spitalului de Copii

Unul din corpurile Spitalului de Copii a fost evacuat vineri, pentru a-i face loc proprietarului clădirii, baștanul Vladimir Cârpaci. Primarul Nicolae Robu a aflat de evacuare chiar în timp ce aceasta era în derulare și nu știe unde se va muta secția care funcționa în imobilul respectiv.

Michi de la Suie Paparude a fost dus la Bucuresti

Mihai Câmpineanu va fi transportat, vineri după-amiază, la București, cu un avion SMURD. Oficial, Spitalul Județean susține că aceasta este doar o variantă de discuție, însă un avion SMURD este așteptat să aterizeze la Timișoara undeva înainte de ora 15. UPDATE: Avionul care îl duce pe Michi la București a plecat de pe aeroportul timișorean.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Dumbrăviţa (str. Gh. Doja, K. Karoly, P. Şandor, T. Vladimirescu) Izvin, Ianova, orele 9 – 17; Șanovița, Botinești, orele 8 – 18; Mănăștiur (p), Făget (Calea Lugojului), Traian Vuia (p), Ierșnic (p), orele 10 – 17;

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unor defecțiuni la reteaua termică primară, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la punctul termic 17A. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe străzile Abrud, Detunata, Galați, Zlatna și 3 August. De asemenea, din cauza unor lucrări efectuate în punctul termic, va fi întreruptă furnizarea

Top