Stirile din ziua: 12 noiembrie 2013

USL Timis, in sedinta extraordinara

USL Timis, in sedinta extraordinara

Liderii USL din Timiş se vor întâlni, miercuri seara, la Timişoara, într-o şedinţă cu uşile închise. Este vorba despre o reuniune extrem de încordată. Pe ordinea de zi se află scandalul monstru dintre primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL), şi viceprimarul Traian Stoia (PSD).

stpt

Seara de seara, Enel da bezna timisorenilor

Timișoara a fost primul oraș iluminat electric, iar la aniversarea a 149 de ani de la acel moment, Enel le-ar putea face timișorenilor cadou, cu această ocazie, o nouă… pană de curent! Furnizorul de energie electrică a semnat în vară un contract cu PMT, pe o sumă mai mică decât cel anterior, iar bezna s-a înstăpânit pe străzile orașului de pe Bega.

Niste stalpi de curent blocheaza reabilitarea centrului Timisoarei

Reabilitarea centrului istoric al Timișoarei bate pasul pe loc. Șantierul nu poate începe din cauza unor stâlpi de iluminat care trebuie mutați. Lucrarea e oricum pe muchie de cuțit în ceea ce privește pierderea finanțării europene. Săptămâna viitoare ar putea fi închise totuși primele străzi.

Robu: „Mi-e greu sa va spun cand se deschide traficul, dar oamenii sunt intelegatori”

Traficul în zona Michelangelo va fi deschis în următoarele săptămâni, dar primarul Nicolae Robu nu se mai hazardează să avanseze vreun termen. Edilul susține că, oricum, are sondaje care îi indică faptul că timișorenii înțeleg amânările repetate și sunt dispuși să aștepte.

Robu: Mafia imobiliara a cuprins politisti, notari, judecatori, poate si procurori

Primarul Nicolae Robu a deschis lupta împotriva „mafiilor de toate felurile” care s-au îmbogățit jefuind averea națională. Edilul șef susține că în tranzacțiile imobiliare suspecte nu sunt implicați doar cetățeni de etnie romă, ci și persoane sus-puse, care ar fi trebuit să asigure respectarea legii. Robu nu vrea însă să dea detalii, pentru că anchetele sunt în curs.

Chivorchian, in campanie electorala pentru nasul Dragomir, la Poli

Până mai ieri îşi deconta inclusiv chiloţii la Poli Timişoara, club la care a fost angajat de Marian Iancu pentru a înlesni relaţia cu Liga Profesionistă de Fotbal condusă de fostul deţinut Dumitru Dragomir, în acelaşi timp, naş al conducătorului ce s-a afirmat la conducerea unor echipe din Moldova. Acum, Gheorghe Chivorchian a revenit pe Bega ca observator și nu numai.

Oameni de afaceri PSD revoltati pe viceprimarul Stoia

Sprijin neașteptat primit de primarul Nicolae Robu în conflictul său cu viceprimarul PSD Traian Stoia. Mai mulți oameni de afaceri social-democrați s-au plâns conducerii PSD Timiș vizavi de mai multe acțiuni ale viceprimarului. Și asta, cu mult înainte ca războiul dintre Robu și Stoia să izbucnească în public.

Asfaltul ajunge pe strazile de piatra cubica din zona Flora abia in 2014

Străzile cu piatră cubică din zona Flora mai primesc o promisiune de asfaltare. După ce a spus, în februarie, că arterele vor intra în reabilitare chiar în acest an, primarul Nicolae Robu a declarat că acum abia se lucrează la documentație. El susține că de vină este procedura,  mai complicată pentru că străzile se află într-o zonă protejată.

Robu: Banii pentru Spitalul de Copii au venit prematur

Premierul Victor Ponta a promis, acum un an, că, în februarie 2013, încep lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii. Nici vorbă însă de așa ceva și, mai mult, primarul Nicolae Robu crede că promisiunea nu putea fi pusă în practică. În plus, liberalul spune că nici măcar nu era nevoie acum de cele cinci milioane de lei prinse cu chiu, cu vai, în bugetul pe anul în curs.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Chișodei (p), orele 9 – 12; Dumbrăvița (str. Bobâlna, I. Attila, Gh. Doja, T. Vladimirescu, P. Șandor, F. Zoltan), orele 9 – 17; Jimbolia (str. T. Vladimirescu, Calea Timișorii, Spre Est, C. Negruzzi, Republicii, Zona Centrală – numere impare, SC Faulhaber,

Top