Stirile din ziua: 20 noiembrie 2013

Inginerii, cei mai cautati la Targul de Cariere

Inginerii, cei mai cautati la Targul de Cariere

Reprezentanții a numeroase companii din Timișoara și-au prezentat ofertele de muncă la Târgul de Cariere, deschis, miercuri, la Iulius Mall. Mulți tineri au trecut pe la standuri, dar unii au avut parte de surprize nu tocmai plăcute.

In Timisoara, copacii se taie pentru ca au iesit din… termenul de garantie!

Șantierul din zona Soarelui enervează o parte din locuitori. Oamenii reclamă tăierea fără noimă a copacilor, care urmează să facă loc unor parcări. Primarul Nicolae Robu spune însă că altul este motivul pentru care s-a recurs la acestă soluție și susține că, de când s-a instalat în funcție, a dispus plantarea a peste 1.500 de arbori.

Chirurgia de la Spitalul de Copii, tot mai aproape de a reveni la PMT

Curtea de Apel Timișoara a respins, miercuri, recursul înaintat la sentința care anula restituirea în natură a imobilului în care funcționează Secția de Chirurgie a Spitalului de Copii. Decizia fi atacată la Înalta Curte de Casaţie, dar este primul pas pentru ca imobilul să rămână în proprietatea municipalității.

Caritate si prietenie: Rotary Cetate vrea sa ajute 27 de scoli

Apă curentă pentru copiii care învaţă în şcoli izolate. Aceasta este dorința membrilor clubului Rotary Cetate Timişoara, care organizează, sâmbătă seară, balul „Charity and Friendship”. Banii strânşi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru a asigura condiții mai bune copiilor din 27 de unităţi de învăţământ din mediul rural.

Robu, nemultumit de Maratti Constructii, aflata in insolventa

Sala de sport de la Baza 2 a Politehnicii nu va fi gata în acest an, așa cum estima primarul Nicolae Robu în primăvară. Totul depindea de „seriozitatea” firmei care executa lucrarea. Pe lângă faptul că Maratti Construcții este în insolvență, muncitorii acesteia n-au trecut multă vreme pe la șantierul sălii de sport, deși vremea a fost bună.

Pula din Botswana, pentru Politehnica din Timisoara

Suporterii lui ASU Poli, campioana de toamnă a Ligii a IV-a Timiş, contribuie cu bani pentru echipa lor de suflet. La fiecare joc, ei depun o sumă de bani după cât îi lasă sufletul în cutia denumită sugestiv „Pentru echipă”. În cutia cu pricina s-au strecurat şi bani de pe alte meleaguri, de la obișnuiții dolari sau euro, până la bancnote… exotice.

Primăria Timișoara

Retrocedarile ilegale ar putea baga in ancheta si alti functionari din primarie

Și alți angajați din Primăria Timișoara ar putea fi chemați să dea cu subsemnatul în cazul retrocedărilor ilegale. Asta susține primarul Nicolae Robu, care așteaptă decizia instanței pentru a putea lua măsuri împotriva funcționarilor implicați în anchete.

Meritam oare sa mergem in Brazilia?

În ciuda eforturilor disperate depuse de trustul TV al Prea-odiosului turnător Felix (cu toți saltimbancii din dotare scoși la înaintare) de-a aduce prinos de recunoștință Mult-iubitului premier Victor Ponta o calificare la Mondialele din Brazilia, echipa de fotbal a României a dat chix. Încă o dată! Mai trebuie să așteptăm cel puțin patru ani, pentru ca fotbalul românesc să fie prezent la un turneu mondial, ceee ce înseamnă două decenii de la ultima prezență, Franța 1998.

Zeci de copii din Timis, scosi din familii, din cauza abuzurilor

Sute de copii din judeţul Timiş nu trăiesc o copilărie fericită, ci o dramă. Cei care ar trebuie să aibă grijă de ei îi neglijează sau îi abuzează, fizic sau chiar sexual. În primele nouă luni ale anului au fost făcute 617 sesizări ale unor cazuri de copii abuzaţi sau neglijaţi. Mai multe de jumătate dintre ele s-au confirmat

CONVOCATOR Nr. 207/12.11.2013 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

CONVOCATOR Nr. 207/12.11.2013 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă în data

„Spatiul public: resursa [ne]limitata”, in conferinta in Bastionul Theresia

Vă interesează orașul în care locuiți și felul în care autoritățile înțeleg să se ocupe de el? Nu vă plac intervențiile asupra piețelor și străzilor din Timișoara? Vreți să vă spuneți părerea despre lucrările care afectează spațiul public? Dacă răspunsurile sunt afirmative, nu trebuie să ratați întâlnirea de luni dimineață, din mansarda Bastionului Theresia.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Săcălaz, orele 9 – 14; Moșnița Veche (p), orele 9 – 11; Giarmata (p), orele 9 – 17; Saravale, orele 10 – 14; Bacova (p), Chevereș, orele 8 – 18; Comloșul Mic, Comloșul Mare, Lunga, orele

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare în punctul termic, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 41. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Sf. Petru și Pavel, Verde, Martir A. Grama, Silistra, Lotus, Lucerna, Martir M. Andrei, Stuparilor, Oravița, P. Olariu,

Top