Stirile din ziua: 23 noiembrie 2013

Marin Popescu vrea sa-i ia scaunul lui Ostaficiuc

Marin Popescu vrea sa-i ia scaunul lui Ostaficiuc

Cât de liniştite au fost alegerile pentru şefia PDL Timişoara, atât de zbuciumate ar putea fi cele pentru conducerea filialei judeţene a democrat-liberalilor. Alegerile generale în PDL Timiş au loc pe 28 noiembrie. Chiar dacă nimic nu este oficial, pe surse, Constantin Ostaficiuc va candida mai mult ca sigur pentru un nou mandat de preşedinte la şefia PDL Timiş. Marea surpriză ar putea fi fostul inspector şcolar general Marin Popescu.

Ramane cum a stabilit Stoia? Sanda Grebla conduce primaria?

Așadar, Traian Stoia nu mai retractează niciun cuvânt din ce a spus despre primarul Nicolae Robu. Rămâne exact așa cum a stabilit inițial, nu după întâlnirea de la vârful USL, când s-au luat niște măsuri pentru încetarea gâlcevii dintre primarul liberal și „vicele” PSD-ist. Or, primul punct al protocolului de împăcare a fost ca Stoia să retracteze, printr-un comunicat de presă, „în termeni neambigui”, toate afirmațiile denigratoare la adresa primarului.

Robu, catre „istericii” care il critica: Voi mai taia copaci daca va fi cazul!

Ca să nu mai fie certat de „isterici”, Nicolae Robu promite că, în cartierul Soarelui, în care locuiește, va planta… „copaci crescuți bine”! Reacția edilului a venit pe Facebook: acolo unde se opune, urmează să fie tăiați și mai mulți arbori, totul pentru ca Timișoara să fie „funcțională și mai frumoasă”. În ultima vreme, municipalitatea a fost acuzată că taie fără noimă copacii din oraș.

Top