Stirile din ziua: 16 noiembrie 2013

Falca nu a fost primul decat in Arad, dar a castigat Regiunea Vest

Falca nu a fost primul decat in Arad, dar a castigat Regiunea Vest

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a câștigat la mustață scrutinul organizat de PDL în Regiunea Vest. Asta, deși a pierdut în toate județele, mai puțin acasă, la Arad, unde l-a bătut la scor pe Cătălin Predoiu.

Ce talent mai avem sa ne pi…m contra vantului!

După 16 ani care au părut o veșnicie, Mitică Dragomir a fost schimbat din fruntea unei ligi care deja se confunda cu numele său. Din 18 voturi, Mitică a strâns doar șapte, culmea unul venind de la ACS Poli Timișoara. Așadar, Timișoara, care se dorea un fel de port-drapel al curățeniei în fotbal, a votat pentru continuitate.

Guvernul nu da bani pentru subpasajele Jiul, Popa Sapca si Solventul

Primăria Timișoara are cele trei studii de fezabilitate pentru subpasajele Popa Șapcă, Jiul și Solventul, dar nu are altă sursă de finanțare în afara bugetului propriu. Anul trecut, în plină campanie electorală, Nicolae Robu spunea că are sprijinul Ministerului Transporturilor pentru aceste lucrări.

Asociatia LookInside a deschis locul unde puteti fugi de lume / FOTO

În Timișoara există acum un loc numai bun de evadat din cotidian. În numai o săptămână, cei de la Asociaţia LookInside au reușit să transforme un apartament obișnuit într-un… atelier de înfrumuseţare interioară. Accesul e liber pentru toată lumea și nu trebuie decât să vreți să petreceți ceva timp doar cu voi înșivă.

Top