Stirile din ziua: 7 noiembrie 2013

Ehegartner nu intelege tergiversarile de la Comisia Rosia Montana

Ehegartner nu intelege tergiversarile de la Comisia Rosia Montana

Situaţie hilară în cadrul comisiei parlamentare pentru Roşia Montană. După mai multe ore, ședinţa comisiei a fost suspendată miercuri noapte, din lipsă de cvorum, după ce parlamentarii PP-DD au părăsit şedinţa. Miercuri ar fi trebuit să se voteze raportul final dar PP-DD şi PSD au făcut ca acest lucru să nu se producă.

Strazi de pamant asfaltate pentru prima data, in Ronat

Cinci străzi din zona terenului de rugby „Gheorghe Rășcanu” au fost asfaltate în ultimele săptămâni. În plus, au fost create 60 de locuri de parcare și a fost extinsă rețeaua de canalizare. Pentru trei artere, acesta este primul strat de asfalt turnat vreodată. Întreaga lucrare a costat peste 2.4 milioane de lei.

Revolutie in USL Timis. Generalul Cojocari isi pune ochiul in ghips

Primarul Nicolae Robu nu mai are răbdare și provoacă, cel mai probabil, spargerea USL în Timiș. Să ceri demisia viceprimarului Stoia, omul fraților Cristescu, sponsorul unor importante hălci din PSD, ce altceva poate provoca decât un mare divorț? E genul de decizie care mulțumește ambele părți și ia niște pietre de pe suflet, mai ales că se apropie un nou termen în procesul de la Înalta Curte de Casație dintre Agenția Națională de Integritate și primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu.

fratii cristescu

„O fi Cristescu seful lui Stoia, dar primaria e condusa de Nicolae Robu!”

În plin scandal cu Traian Stoia, pe care nu-l mai vrea sub nicio formă viceprimar, Nicolae Robu e categoric: nu datorează niciun capăt de ață fraților Marius și Emil Cristescu, pentru sprijinul din campania electorală. Cei sunt considerați „păpușarii” care stau în spatele viceprimarului social-democrat.

Robu nu-l mai vrea pe Stoia viceprimar si cere PSD sa-l schimbe!

Lovitură de teatru la Primăria Timișoara: Nicolae Robu a anunțat că nu vrea să mai colaboreze cu viceprimarul Traian Stoia. El va cere PSD să-i retragă acestuia sprijinul politic, afirmând că nu se pune problema ruperii USL în Timiș. Robu i-a făcut un rechizitoriu foarte dur lui Stoia, spunând că-și depășește atribuțiunile și că periclitat anchete vizând mafia imobiliară.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Martirilor nr. 51/16, 51/19, orele 9 – 14, str. Daliei (p), Trubadur (p), orele 9 – 15; Sînandrei, orele 9 – 14; Dumbrăvița (str. F. Zoltan, T. Vladimirescu, I. Attila, Gh.Doja, K. Karoly), orele 9 – 17; Chevereș (p), orele 8

Top