Stirile din ziua: 15 noiembrie 2013

Comisia lui Stoia se lupta cu gainatul din podurile istorice

Comisia lui Stoia se lupta cu gainatul din podurile istorice

Podurile și subsolurile clădirilor din centrul Timișoarei sunt adevărate focare de infecție. Echipa de control coordonată de viceprimarul Traian Stoia a găsit aici incredibil de multă mizerie, găinaț și păsări moarte.

La zece ani de cand are sentinta definitiva, primaria executa silit clanul Carpaci

Clanul Cârpaci va fi executat silit săptămâna viitoare, pentru că nu a respectat decizia instanței în cazul imobilului de pe Bd. Eminescu, nr. 6. Primăria a cerut unor executori judecătorești să pună în aplicarea sentința și ar vrea ca, în schimbul sumei datorate, să recupereze o clădire din „portofoliul” Cârpacilor.

Si fotbalul ne-a prins pe picior gresit

De-ar mai fi vocal ca altădată, Traian Băsescu s-ar întreba ce păcate pot avea microbiștii români de-au trebuit să aleagă între doi cooperatiști ai fotbalului, unul cu apucături de milițian și celălalt cu gulere ceva mai albe, dar venit din anturaje la fel de dubioase. În atari condiții, puși să alegem între un Ion Iliescu și-un Corneliu Vadim Tudor, poate că e mai bine ca timișoreni să nu știm niciodată cu cine a votat ACS Poli la adunarea generală a LPF.

Timpark

Soferii cu abonamente TimPark pentru zona rosie si-ar putea primi banii inapoi

Parcarea în zona centrală va deveni, de săptămâna viitoare, o adevărată aventură. De luni încep lucrările de reabilitare, ceea ce va duce la restricții de trafic și închidere de străzi. Deși unii au plătit în avans, șoferii vor fi nevoiți să-și lase mașinile în parcările în care nu sunt valabile abonamentele TimPark.

Iorgulescu, acuzat de evaziune fiscala in dosarul transferurilor la Poli Timisoara

A doua zi după ce a fost ales președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a fost audiat de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală în legătură cu transferurile făcute de la FC Național la Poli Timișoara. În dosar mai apar numele timișoreanului Florin Ciobanu și al lui Constantin Iacov, un foarte bun prieten al premierului Victor Ponta.

cladiri istorice

Guvernul ia la puricat retrocedarile din Banat si Ardeal

Viceprimarul Traian Stoia se va ocupa mai departe de patrimoniu și retrocedări. Social-democratul a declarat, vineri, că guvernul urmează să verifice toate retrocedările și revendicările din Transilvania și Banat, de la revoluție încoace. El se așteaptă chiar la demisii printre funcționarii publici, în urma verificărilor.

Liderii USL Timis au ajuns la concluzia ca trebuie sa se vada mai des

Scandalul din ultima săptămână dintre Nicolae Robu și Traian Stoia s-a încheiat cu un armistițiu din care cel mai mai șifonat a ieșit viceprimarul social-democrat. Ca să nu se mai ajungă la spălarea rufelor în public, șefii USL Timiș se vor întâlni, de acum încolo, cel puțin o dată pe săptămână.

ajutor social

Oficial, Timisoara e mai curata si mult mai putin poluata

La începutul anului, Timișoara era considerată, de Deutsche Welle, unul dintre cele mai poluate orașe din Europa. Acum, cel puțin oficial, poluarea cu praf s-a diminuat simțitor, iar stațiile din Calea Șagului și Calea Aradului abia dacă mai înregistrează vreo depășire la acest capitol. Neoficial, plângerile timișorenilor legate de poluare, în special cea de la Continental, nu s-au împuținat.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Str. Aleea Scurtă nr. 1, bl. 89, sc. A, Sergent Mușat nr. 1, Piața Unirii nr. 6, orele 9 – 15; Cralovăț, orele 9 – 17; Teremia Mică (p), orele 10 – 14; Surducul Mic, orele 8 – 17.

apa potabila

Apa rece oprita in zona Polona

Aquatim anunță că vineri, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe strada Polonă, pentru execuția unor lucrări de extindere ale rețelei de apă, și anume alimentarea cu apă a localităților Utvin și Sânmihaiu Român. Rămân fără apă, în intervalul orar menționat, locatarii din zona de blocuri Polonă, Smithfield Prod SRL și

Top