Stirile din ziua: 13 noiembrie 2013

Lovitura grea pentru Robu: PSD nu renunta la Stoia!

Lovitura grea pentru Robu: PSD nu renunta la Stoia!

Întrunire USL extrem de încordată, miercuri seară, la Timişoara. De trei ore, liderii USL din Timiş dezbat scandalul izbucnit între primarul Nicolae Robu (PNL) şi viceprimarul Traian Stoia (PSD). Şedinţa a început la ora 19.30, la Casa Oamenilor de Ştiinţă. UPDATE: Întâlnirea s-a terminat în coadă de pește. PSD nu va renunța la susținerea lui Stoia, iar Robu nu vrea să renunțe la cererea de schimbare a acestuia. Cele două partide vor comunica, joi, concluziile la care s-a ajuns în urma discuțiilor.

Inspectoratul Scolar s-ar putea muta la fosta Generala 9, pe Bd. Rebreanu

Prea la periferie pentru elevii de la Arte Plastice, numai bună pentru șefii învățământului timișean. Fosta școală generală nr. 9, de pe Bd. Rebreanu, ar putea deveni noul sediu al Inspectoratului Școlar Județean. Odată cu această mutare, primăria ar face o economie lunară de câteva mii de euro.

Predoiu si Falca isi prezinta proiectele de tara si la Timisoara

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă, îşi vor prezenta joi, la Timişoara, proiectele prezidenţiale. Cei doi sunt într-o competiţie maraton pentru desemnarea candidatului PDL la viitoarele alegeri prezidenţiale. În competiţie s-a aflat şi Simona Creţu, care a renunţat după ce a obţinut un procent neglijabil la alegerile din zona de nord-est a României.

Robu: Stoia nu are capacitatea intelectuala de a fi viceprimar!

Primarul Nicolae Robu speră ca întâlnirea de miercuri seară cu partnerii de alianță de la PSD să tranșeze odată pentru totdeauna situația cu Traian Stoia. Liberalul afirmă că de șase luni tolerează atitudinea nepotrivită a social-democratului și că lucrurile nu mai pot continua așa. Totuși, el nu poate preciza ce va face dacă PSD nu

Balaure nu i-a impresionat pe Velcea si Rosenblum, dar Sunda l-a promovat la nici 18 ani

În jocul câştigat de Poli Timişoara cu 1-0 în faţa Oţelului Galaţi a fost consemnat debutul celui mai tânăr fotbalist din Liga I în acest an. Este vorba despre timişoreanul Silviu Balaure, care va împlini 18 ani la începutul lunii februarie. Balaure a debutat mai devreme într-un joc oficial la seniorii lui Poli, dar în Cupa României, în meciul pierdut de timişoreni în faţa Stelei Bucureşti.

Morala? Normal, sub apa

Scandalul dintre rockerul Robu și moșu’ Stoia merită măcar trei învățăminte. Știu, subiectul tinde deja să plictesească, dar să ignori un astfel de eveniment e ca și cum ai sări peste revelion ca să bei ca porcul de ziua lui Eminescu. Ca în teoria oului sau găinii, se pune întrebarea cine a greșit primul. De capul lui, ca și când n-ar face parte dintr-o alianță, Nicolae Robu a dat primul cu parul, solicitând PSD schimbarea viceprimarului Stoia.

Mos Stoia, imbalsamat la Felix TV

Așa-zisa televiziune a turnătorului Felix a fost din nou scena unei mistificări de zile mari. Un lucru obișnuit de altfel, în studiourile Varanului, acolo unde un om cât se poate de viu care l-a denunțat pe Liviu Dragnea la DNA a fost omorât și îngropat, unde Patapievici și Mihăieș sunt transformați în rechini imobiliari pentru că au luat cumpărat câte un metru pătrat de teren la Roșia Montană.

Aniversarea cuplurilor cu peste 50 ani de casatorie

Joi, de la ora 12, la cantina-restaurant Elba, cu intrarea pe Splaiul Titulescu, Serviciul pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice organizează un dublu eveniment: aniversarea cuplurilor cu peste 50 ani de căsătorie și a vârstnicilor longevivi din Timișoara. Sărbătoriții și invitații lor se vor bucura de un program artistic susținut de Ansamblul „Timișul” al Casei

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Snagov nr. 2A, orele 9 – 15; Jimbolia (p), orele 10 – 15; Cralovăț, orele 9 – 17; Boldur (fost Intercoop), orele 8 – 18.

Fara caldura in zona Cluj

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări în punctul termic, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii, la Centrala Termică Diana. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile FC Ripensia, 1 Decembrie, bd. Eroilor, Cluj, Constanţa, Diana, Gladiolelor, Retezat şi Vâlcea.

Top