Stirile din ziua: 14 noiembrie 2013

De Ziua Mondiala a Diabetului, Opera a fost albastra

De Ziua Mondiala a Diabetului, Opera a fost albastra

12 cazuri noi de diabet sunt înregistrate, în fiecare zi, la Clinica de Nutriție și Boli Metabolice a Spitalului Judeţean din Timişoara. Aici sunt internaţi în fiecare lună aproximativ 140 de pacienţi. Îngrijorător este faptul că, din cauza alimentaţiei nesănătoase, boala apare de la vârste din ce în ce mai fragede. Din cei 140 de pacienţi, 10% sunt copii.

Dupa 60 de ani de casatorie, stiu de ce divorteaza azi tinerii

Sunt căsătoriți de peste șase decenii și au împărțit și bune, și rele. Spun însă că nu au o rețetă specială pentru fericire, dar cred că tinerii din ziua de azi nu mai răbdare și nici nu iau prea în serios căsnicia. Primăria Timișoara a sărbătorit, joi, cele mai longevive cupluri din oraș, dar și pe cei mai vârstnici cetățeni ai acestuia.

Falcă vrea sa se bata cu Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

Sute de membri PDL s-au înghesuit, joi, la Casa „Adam Muller Guttenbrunn”, pentru a asculta proiectele prezidenţiale ale prim-vicepreşedintelui PDL Cătălin Predoiu şi primarului Aradului, Gheorghe Falcă. Cei doi au intrat într-o cursă maraton pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezindeţiale din 2014.

E oficial: Ostaficiuc vrea sa fie europarlamentar

Fostul președinte al CJ Timiș, intrat într-un con de umbră în ultimul an, revine. Constantin Ostaficiuc a anunțat, joi, că vrea să candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor. El a cerut public sprijinul colegilor săi de filială, după ce, săptămâna trecută, afirma că abia în ianuarie va lua o decizie în privința unei eventuale candidaturi.

Razboiul Robu – Stoia: multe zoaie in cap pentru nimic

În urmă cu exact o săptămână, primarul Nicolae Robu isca un taifun pe scena politică timișoreană, afirmând că nu mai poate colabora sub nicio formă cu viceprimarul PSD Traian Stoia. Dar sub nicio formă, sublinia de fiecare dată Robu. Au urmat zile de foc, în care cei doi și-au golit reciproc zoaiele în capul celuilalt. Fără nicun menajament, lucrurile scăpând de sub control.

Timisoara, singurul oras in care s-au scumpit apartamentele

Timișoara este o excepție pe piața imobiliară din Românie: este singurul oraș din țară în care s-au înregistrat creșteri la prețurile apartamentelor. În rest, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, în prezent, prețul mediu cerut pentru apartamentele noi și vechi scoase la vânzare a ajuns la cea mai mică valoare înregistrată de la începutul crizei și până în prezent.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. C. Brâncoveanu, nr.52, sc. A , orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. M. Eminescu, Silvana, Creației), orele 9 – 11; Dumbrăvița (str. Ady Endre, Piatra Craiului, O. Goga), orele 12 – 13; Recaș (p), orele 9 – 17; Chizătău (p), Șanovița, Ghizela (deponeu

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea realizării unor lucrări de modernizare la punctul termic PT 92, va întrerupe, joi, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Aştrilor, Farului, Lidia, Luminii, Oglinzilor, Orion şi Sudului.

Top