Stirile din ziua: 25 noiembrie 2013

Primaria baga drujba ilegal in copacii din zona Soarelui

Primaria baga drujba ilegal in copacii din zona Soarelui

Disputele legate de tăierile de copaci din zona Soarelui sunt departe de a se termina. Elena Doandeș, cea care a reclamat măcelărirea arborilor de pe Aleea Azurului, a primit răspunsul oficial de la Protecția Mediului. Conform acestuia, primăria ar fi avut voie să taie numai doi copaci în toată zona cuprinsă între Bd. Sudului și Calea Buziașului!

Parastas la PSD si Bega Grup, scaunul de primar al Timisoarei ramane un vis

Tare mare jale trebuie să fi fost luni în sediul PSD! Sau, ca să nu generalizăm, în unele birouri ale PSD, atât la nivel local, cât și central. Jalea a fost cu atât mai adâncă cu cât șampaniile stăteau la rece în frapiere și se aștepta doar un semnal pentru a fi desfăcute. Iată însă că visul de mai bine de două decenii al social-democraților s-a făcut praf, odată cu sentința ICCJ în dosarul Robu – ANI.

Mosiu vrea schimb de terenuri pentru stavilarul din Piata 700

Ministerul Culturii a decis conservarea unei mici părţi a vestigiilor descoperite în apropierea Pieţei 700. Aceasta va fi scoasă la suprafaţă şi expusă într-o piaţetă, în faţa clădirilor City Business Centre. Consilierul local PDL Simion Moşiu este total împotriva acestei măsuri și are o altă propunere.

„Coada” calului in varful dealului…

„Nu mor caii când vor câinii”, a spus primarul Nicolae Robu după ce a aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate în procesul cu Agenția Națională de Integritate. Sentința e sentință și vorba fotbalistului cu două clase: „Mergem înainte!”. Rămâne discutabil dacă un senator fie el și liberal, fie el harnic ca Nicolae Robu, poate lucra la București în folosul contribuabilului, în teritoriu, în beneficiul alegătorului, la filială, în folosul liberalilor, iar apoi fuga-fuguța câteva ore la conducerea unui institut de învățământ superior de talia UPT, ca rector.

In ziua in care a invins ANI, Robu vrea sa fie lasat sa… zboare

Viceprimarul Traian Stoia nu are loc în gândurile lui Nicolae Robu. În ziua în care a scăpat definitiv de ANI, Liberalul nu vrea să-și strice ziua cu vreo referire la social-democratul care i-a creat atâtea probleme în ultimul timp. „Eu știu să zbor, nu să mă târăsc”, a spus Robu.

ioan cojocari

Pericolul a trecut, Ioan Cojocari se poate intoarce la primarie

Longevivul secretar al Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, și-a băgat ochiul în ghips și a plecat în concediu medical. Se întâmpla la finalul lunii octombrie, când se aștepta sentința în procesul dintre primarul Nicolae Robu și Agenția Națională de Integritate (ANI). Ca să aibă destul timp de manevră, „Johnny de la primărie” (cum mai este cunoscut) și-a luat concediu până în luna ianuarie.

In ciuda contestatarilor, stavilarul unicat din Piata 700 va fi scos la suprafata

Ministerul Culturii a avizat favorabil scoaterea la suprafață a stăvilarului descoperit în zona Pieței 700. Acesta va fi conservat și expus într-o piațetă care va fi construită special în fața complexului de birouri. Soluția a fost contestată deja, pe motiv că, astfel, ecluza-unicat va fi distrusă.

Popoviciu a dat-o la pace cu Groza inainte de alegerile din PDL Timis

Au fost amici la cataramă, apoi drumurile lor păreau să se despartă pentru totdeauna. Asta, după ce s-au certat de faţă cu zeci de colegi. Este vorba despre deputatul PDL, Alin Popoviciu, şi cel mai important primar pe care democrat-liberalii îl mai au în Timiş, Dănuţ Groza, de la Sânnicolau Mare. Acum, cei doi par să fi dau uitării neînțelegerile.

ITM Timis ar putea ajunge in strada!

În plin scandal legat de evacuările spitalelor din Timișoara, ale căror clădiri au fost retrocedate mai mult sau mai puțin legal, încă o instituție e pe cale să rămână fără sediu. Clădirea în care funcționează Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a fost câștigată in instanță de fostul proprietar.

Revelion in Toscana

Unul din acele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite pline de farmec indiferent de anotimp, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau contemporanul nostru, Andrea Bocelli. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată.

Cel mai dificil tratament in stomatologie

Ajung, câteodată, seara acasă foarte obosit și, după ce fac un duș, intru în pat. Încerc să mă liniștesc și să adorm. Mâine e o altă zi și am alți pacienți și alte tratamente dificile. Trebuie să mă odihnesc ca să pot fi în forma fizică și intelectuală maximă. Totuși, în mintea mea se succed rapid evenimentele zilei de astăzi.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări de modernizare care se efectuează în punctul termic, va întrerupe luni, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde la PT 48B. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Amforei, Dropiei, Gh. Lazăr și Timiş.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: str. Muzicescu (p), A. Rogojan, V. Mioc (p), orele 9 – 15; Făget Colonie (p), Mănăștiur (p), Coșava, orele 9 – 15; Ghiroda (Fabrica de confecții, Shopping Center, Toyota, Suzuki, Bitea Presafe), orele 9 – 12; Ghiroda Veche, Jimbolia (str. T. Vladimirescu, Calea Timișorii, Spre Est,

Top