Stirile din ziua: 22 noiembrie 2013

ACS Poli pierde la limita sub Pietricica

ACS Poli pierde la limita sub Pietricica

ACS Poli a sperat până în minutul 77 să revină la Timișoara cu minimum un punct. Golubovic a semnat însă golul victoriei, după ce, în prima repriză, ratase un penalti. Aurel Șunda s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și a declarat că speră să câștige cât mai multe puncte până la finalul turului.

Proprietarii abatorului l-au dus cu zaharelul pe Stoia, dar s-ar putea alege cu dosare penale

Proprietarii abatorului au putea fi urmăriți penal, fiindcă nu și-au respectat promisiunea de a remedia situația la imobilul lăsat în paragină. După ce au curățat un pic vegetația crescută haotic, ei au oprit total lucrările. Totul depinde de discuțiile pe care le vor avea reprezentanții Țiriac Holding cu viceprimarul Traian Stoia.

Nu sunt handicapați! Sunt consilieri judeteni!

Parcarea unde te trăsnește e la mare modă printre politicieni. Un cititor  ne-a trimis o fotografie cu două automobile lăsate ostentativ unul lângă altul pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Este vorba despre parcarea Consiliului Judeţean Timiş şi despre o ilegalitate comisă de doi distinşi consilieri judeţeni PSD.

Garboni a pierdut procesul cu primaria si va fi evacuat

Fundația Academică Culturală Timișoara va fi scoasă din Bastionul Eugen, unde stătea de peste un an fără să plătească chirie către primăriei. Cel puțin așa susține viceprimarul Traian Stoia, conform căruia FACT, condusă de Ioan Coriolan Gârboni, a pierdut procesul cu PMT. Gârboni spune însă că nici vorbă de așa ceva.

De ce mos Stoia spune prostii cand anunta o comisie a lui Ponta de verificare a retrocedarilor

Acum o săptămână, viceprimarul Traian Stoia anunța triumfător că Guvernul Ponta va face o comisie care să verifice toate retrocedările și revendicările din Ardeal și Banat de la revoluție încoace. Că tot sunt la modă comisiile! Triumfător, moș Stoia a afirmat că multe capete de funcționari și demnitari vor cădea în urma verificărilor pe care le va face această comisie. Toate bune și frumoase, cu o mică excepție.

Lista de achizitii a lui Poli din aceasta iarna, Sunda cauta intariri in atac

S-au păcălit cu o serie de jucători aduși în vara acestui an, dar oficialii de la Poli Timişoara vor schimba, din iarnă, politica de transferuri. Echipa din Liga I va încerca să transfere câţiva jucători, în special din eşalonul secund. De această dată, pe lângă cei care vor veni liberi de contract, conducerea clubului se va orienta şi spre achiziţionarea de jucători aflaţi sub contract cu alte formaţii.

Robu, despre preluarea AIT: „Nu vreau asta acum, a fost o neintelegere”

Proiectul privind preluarea de către CL Timișoara a 80% din acțiunile aeroportului n-a mai intrat pe ordinea de zi a plenului. Deși primarul Nicolae Robu spunea, miercuri, că e vorba doar de o măsură de asigurare, joi, el a dat-o la întors, spunând că proiectul a fost postat pe site din greșeală!

Ilie Bertea merge la europarlamentare

Membrii Biroului Permanent Judeţean al PP-DD Timiş l-au nominalizat joi seara pe Ilie Bertea pentru alegerile europarlamentare din primăvara lui 2014. deBanat.ro anticipase acum câteva zile această mișcare. Prim-vicepreşedintele PP-DD Timiş nu a obţinut unanimitate de voturi, dar numai pentru că Bertea a considerat imoral să se voteze singur!

Fara apa rece

Aquatim anunță că vineri, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei pe strada Calea Circumvalaţiunii, între străzile Coriolan Brediceanu şi Nera, pentru lucrări de conectare a unui imobil la reţeaua de alimentare cu apă. Lucrarea are loc la intersecţia străzilor Calea Circumvalaţiunii cu Nera. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări de modernizare, va întrerupe, vineri, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii și apei calde la PT 13. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe Bd. Eroilor, Piața Mihail Jora și străzile Petofi Sandor și Ion Vidu.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Surorile Martir Căceu (p), orele 9 – 15; Bd. Eroilor de la Tisa (p), orele 9 – 12; Dumbrăvița (str. Conac, Ferventia), orele 9 – 15; Bacova (p), Chevereș, orele 8 – 18; Ghiroda, Giarmata (p), orele 9 – 17.

Top