Stirile din ziua: 2 noiembrie 2013

Horia Cristian: Vor autostrazi, soferii romani trebuie sa plateasca!

Horia Cristian: Vor autostrazi, soferii romani trebuie sa plateasca!

Deputatul liberal Horia Cristian e categoric: bugetul de stat nu trebuie să finanțeze construcția de autostrăzi. Dacă vor să circule ca-n vestul Europei, șoferii români trebuie să plătească. Timișoreanul spune că taxa pe carburant, care ar urma să fie introdusă de anul viitor, e singura șansă de a aduna bani pentru drumuri, fiindcă nu e corect ca sumele să fie luate de la asistență socială sau sănătate.

Cum se face curatenie in 21 de tari, in imagini

Milioane de oameni au înțeles că, dacă nu intervin rapid, gunoaiele vor pune stăpânire pe întreaga planetă. Așa a apărut mișcarea „Let’s Do It”, la care a aderat și România. Fotografii realizate în 21 de țări sunt expuse la Timișoara, pentru a celebra milioanele de voluntari implicați în aceste campanii.

Modificarea legii zilierilor

La doi ani de la intrarea în vigoare a legii care reglementează munca desfășurată de persoanele angajate ca zilieri, realitățile practice au dovedit că se impune modificarea reglementărilor actuale, fapt care a fost într-o oarecare măsură concretizat prin intrarea în vigoare a Legii nr. 277/2013 privind modificarea și completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Parcare de 700.000 de lei intre blocuri, pe bani TimPark

În Timișoara au apărut primele locuri de parcare făcute exclusiv din banii obținuți din TimPark. Acestea au costat 700.000 de lei și se află pe strada Platanilor, între blocuri. Primarul Nicolae Robu e foarte mândru de realizare și spune că astfel a fost „asanată” și zona. Unii locuitori nu sunt însă la fel de fericiți.

Top