Stirile din ziua: 19 noiembrie 2013

Targul de Cariere, a doua oara in acest an la Timisoara

Targul de Cariere, a doua oara in acest an la Timisoara

Sute de oferte de angajare, workshopuri, oferte de internship și studii în străinătate. Asta aduce, la Timișoara, Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de profil din țară, care ajunge în orașul de pe Bega pentru a doua oară în acest an.

Liderii romilor au promis c-o lasa mai moale cu nuntile si inmormantarile

Reprezentanții etniei rome i-au promis primarului Nicolae Robu că își vor convinge oamenii să renunțe la fastul și extravaganța deja celebrelor nunți și înmormântări țigănești. În schimb, ei i-au cerut primarului să… respecte legea, dar și să nu mai folosească termenul de „mafie țigănească”.

Aeroportul Timisoara

Se anunta scandal monstru intre primarie si CJT pe aeroport!

Consilierii locali vor vota, joi, un proiect de hotărâre care prevede cesionarea către primărie a 80% din acțiunile deținute de statul român la aeroportul timișorean. Consilierii județeni au votat și ei, luna trecută, o cedare similară către CJ! Titu Bojin, președintele CJ Timiș, e stupefiat, mai ales că trecerea AIT către autoritățile județene ar urma să se discute foarte curând, poate chiar miercuri, în ședința de guvern .

Dupa o idee Cristescu&Stoia, Timisoara are tramvai-berarie

Mergi cu tramvaiul prin oraș și bei o bere. De asta se pot bucura turiștii care vizitează Timișoara, dar și localnicii care doresc să aibă parte de o experiență inedită. RATT a recondiționat, cu 40.000 de lei, un vagon vechi nemțesc, pe care l-a transformat în restaurant. Ideea i-a aparținut lui… Marius Cristescu și Traian Stoia!

Vladimir Carpaci nu vrea sa doneze cladirea evacuata de la Spitalul de Copii

Vladimir Cârpaci și primarul Nicolae Robu s-au întâlnit miercuri dimineață la discuții legate de proprietățile clanului de romi. Din „delegația” acestora au făcut parte și Florin Motoi, președintele Uniunii Naționale a Comunităților de Rromi, dar și Rudolf Stancu, liderul Centrului Creștin al Romilor.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru eliminarea unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde la PT 45. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Bucovina, I. Inculeț, Constantin Stere, Învăţătorului, M. Basarab, Torontal, Hotinului, Soroca şi Oboiu.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Transilvania (p), Bd. Dâmbovița (p), str. Petru Rareș, nr. 3, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. Mihai Eminescu, K. Karoly, P. Șandor, F. Zoltan, Bobâlna, I. Attila, Ferma 10, Ferma 11, Ferma 12 Confort, Legofruct, Dunca, Caros), Nadăș, orele 9 – 17; Jimbolia

Top