Stirile din ziua: 11 noiembrie 2013

Szekely aduce victoria pe „Dan Paltinisanu” dupa trei luni

Szekely aduce victoria pe „Dan Paltinisanu” dupa trei luni

Înainte de jocul cu Oţelul Galaţi, Poli nu mai câştigase pe teren propriu de mai bine de trei luni. Mai exact, poliştii s-au bucurat de o victorie în faţa propriilor suporteri în 5 august, când au trecut cu 2-1 de Gaz Metan Mediaş, în etapa a treia. Eroul acelui joc a fost atacantul Szekely, marcator al ambelor goluri. Luni seară, scenariul s-a repetat, dar cu emoţii mai mari.

Daca Robu i-ar fi dat extemporal pe administratie, Stoia nu lua nota de trecere!

Scandalul cu Traian Stoia și acuzele acestuia că n-a făcut decât să ducă mai departe proiectele administrației Ciuhandu l-au determinat pe primarul Nicolae Robu să întocmească un bilanț selectiv, la un an și patru luni de la instalarea în funcție. Așa a apărut „replica neconvențională” promisă duminică seara.

Comisia parlamentara a respins proiectul minier de la Rosia Montana

Controversatul proiect minier de la Roşia Montană a primit vot negativ din partea comisiei parlamentare care s-a ocupat de această afacere. Raportul final a fost votat luni seară și a fost respins. Petru Ehegartner, singurul parlamentar de Timiş care face parte din această comisie, era convins că votul va fi negativ.

vladimir cârpaci

Primaria il executa silit pe Carpaci si vrea Sectia TBC

Primaria vrea să-l execute silit pe Vladimir Cârpaci și să ceară în schimbul datoriei imobilul în care a funcționat Secția TBC a Spitalului de Copii. Clanul Cârpaci trebuie, de zece ani, să oprească lucrările la o clădire de pe Bd. Eminescu și s-o readucă la stadiul inițial. Pentru că n-a făcut-o, e amendată zilnic cu câte 100 de lei.

Robu: Doar printr-o eroare as putea fi declarat incompatibil

Marți, 12 noiembrie, ar trebui aflat, în sfârșit, verdictul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) în procesul pe care primarul Nicolae Robu îl are cu Agenția Națională de Integritate (ANI). Sentința în acest proces cu accente de telenovelă a fost amânată până acum de opt ori. Liberalul n-are niciun fel de emoții și susține că ar putea pierde doar dacă s-ar face un abuz.

Colterm

Sindicatul galben din Colterm, arondat la PSD

În timp ce societatea a ajuns în zodia falimentului, în Colterm colcăie o adevărată rețea de rude, cumetrii sau interese politice. Printre membrii acestei rețele se numără și doi lideri de sindicat, apropiați de conducerea societății. Unul dintre ei este membru PSD și fin al prim-vicepreședintelui PSD Timișoara, Adrian Negoiță, iar al doilea a „reușit” cu chiu, cu vai să termine opt clase.

Mutarea Artelor Plastice la Colegiul Tehnic, intarziata de amenajari

La începutul lunii septembrie a izbucnit un adevărat scandal la Colegiul Thenic de Vest. Profesorii şi elevii au refuzat să se mute în clădirea fostei Şcoli Generale nr 9, pentru a face loc celor de la Arte Plastice. Între timp, primăria și conducerea liceului de construcţii au ajuns la o înțelegere, astfel că ambele instituţii de învăţământ vor funcţiona, de la un moment dat, sub acelaşi acoperiş.

Grabiti-va sa va inscrieti la workshop-urile PRbeta, locurile sunt limitate

La Timișoara va avea loc, în perioada 25-30 noiembrie, a doua ediție a workshop-urilor PRbeta, dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare, marketing, jurnalism și alte domenii conexe. Sunteți așteptați să vă înscrieți repede, pentru că numărul de locuri este limitat.

Cancerul oral si detectarea lui – protejeaza-te!

Fumăm prea mult, mai bem alcool din când în când, mâncarea este procesată la maximum, aditivi alimentari, potențiatori de gust, arome, acidifianți, conservanți… fructe tratate și modificate, carne de pui injectată cu diverse chimicale, prăjită dacă se poate… aerul poluat, expunerea neprotejată la soare, igiena deficitară, predispunerea genetică… și mai bine mă opresc aici.

Revelion în Toscana

Unul din acele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite pline de farmec undiferent de anotimp, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau contemporanul nostru, Andrea Bocelli. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată.

Timisenii nu se tem de dinamita de la prospectiuni!

Avizele obţinute în 17 localităţi din Timiş pentru demararea unor acţiuni de prospectare seismică nu-i îngrijorează prea tare pe primari. Firma Prospecţiuni SA a luat legătura cu aceștia, explicându-le că acțiunile sale nu sunt periculoase, pentru că nu se caută gaze de şist. Lucrările vor începe în scurt timp, deşi, până acum, nu s-au realizat studii de impact asupra mediului înconjurător şi nici asupra comunităţii.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. I. I. Ionescu de la Brad Bl. A81, Bl. A81, Bl. A82, sc. B, orele 9 – 15; Sânnicolau Mare (str. Horia, Iancu Jianu, S. Bărnuțiu, Aprodul Purice), orele 10 – 14; Coșava, orele 8 – 17; Dumbrăvița (K. Karoly, M.

apă caldă

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, în vederea realizării unor lucrări de modernizare în punctul termic, precum şi pentru remedierea unei avarii survenite pe reţea, va întrerupe, luni, furnizarea apei reci hidrofor şi a apei calde la Centrala Termică „Diana”. Între orele 9 și 12 va fi întreruptă apa rece, iar între orele 9 și 15 va fi

Top