Stirile din ziua: 21 noiembrie 2013

Consilierii locali au alocat bani in plus pentru RATT, Colterm si echipele de sport

Consilierii locali au alocat bani in plus pentru RATT, Colterm si echipele de sport

Consilierii locali au votat, joi după-amiază, o nouă rectificare bugetară. Cei mai mulți bani revin celor două „găuri negre” ale municipalității. Colterm și RATT au primit 3,5, respectiv cinci milioane de lei. Alți bani merg în conturile echipelor de fotbal, baschet și rugby.

primaria timisoara

Angajatii primariei sustin ca erau obligati de sefi sa faca ilegalitati

Mai mulți angajați ai primăriei, citați de Digi 24, s-au plâns procurorilor că erau obligați de șefii instituției să facă ilegalități în favoarea mafiei imobiliare. Ei acuză presiuni continue, printre care amenințarea cu concedierea, pentru a semna diverse documente. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu s-a declarat intrigat că s-a retrocedat un imobil care nu ar fi trebuit.

marin popescu

Ostaficiuc il vede pe Marin Popescu candidat la Primaria Timisoara

Fostul inspector școlar general Marin Popescu, actual consilier județean, va fi candidatul PDL la Primăria Timișoara în 2016. Asta a anunțat, joi seară, Constantin Ostaficiuc, în timpul alegerilor pentru șefia PDL Timișoara. Alin Popoviciu a declarat, cu aceeași ocazie, că vrea să-i ia locul lui Titu Bojin.

S-a votat inca un set de studii de fezabilitate pentru subpasajele Jiul, Popa Sapca si Solventul

Consilierii locali au aprobat, joi, studiile de fezabilitate pentru subpasajele Jiul, Popa Șapcă și Solventul. Este cel de-al patrulea set de astfel de studii, celelalte trei fiind votate în anii trecuți, spun consilierii. Primarul Nicolae Robu estimează că primul subpasaj va începe să fie construit în primăvara lui 2014, iar cel de-al treilea, un an mai târziu.

Concubina lui Visinel vrea sa vanda primariei fosta Oncologie cu 630.000 de euro

Tupeu fără margini al proprietarului clădirii care a adăpostit Clinica de Oncologie. După ce a cerut sume fabuloase de la primărie, forțând în cele din urmă mutarea spitalului, Monica Mihai revine cu o nouă ofertă de vânzare a imobilului. De această dată, cere 630.000 de euro.

Crin Antonescu il propune pe Ilie Sarbu sef al „comisiei Calarasi”

Președintele PNL, Crin Antonescu, este convins că cel mai bun om pentru a conduce așa-numita comisie Călărași ar fi senatorul de Timiș Ilie Sârbu. Socrul lui Victor Ponta ar fi recomandat, potrivit lui Antonescu, de lupta sa neabătută de peste un deceniu împotriva lui Traian Băsescu.

Statuia Sf. Gheorghe a fost mutata peste drum

Doar de o zi au avut nevoie specialiștii pentru a găsi varianta cea mai potrivită de strămutare a statuii Sfântului Gheorghe din piața cu același nume. Monumentul a fost mutat peste drum de vechiul amplasament, în fața fostei librării Humanitas. Miercuri, operațiunea de mutare a statuii, care ar fi trebuit să ajungă în Parcul Justiției,

Primaria il refuza pe „Pipi” Carpaci si nu mai vrea fosta sectie TBC

Primăria nu este interesată de oferta lui Vladimir „Pipi” Cârpaci, de a permite utilizarea, vreme de doi sau trei ani, a clădirii de pe str. Dr. Liviu Gabor, evacuată la începutul lunii. Aceasta a fost prezentată de primarul Nicolae Robu și a primit doar un vot pentru.

PDL nu vrea sa moara, dar nici pofta de viata nu prea are

După ce luni bune a dispărut din viața publică ca să dea semne de viață doar prin giumbușlucuri gen Alin Popoviciu, PDL a ieșit în sfârșit pe tarabă. E și greu ca din opoziție să ajungi pe prima pagină, când mult mai interesant a fost să vedem chiloții USL întorși pe dos cu atâta talent de liderii centrali sau zonali.

In prag de iarna, la Michelangelo se munceste in dorul lelii / VIDEO

Primarul Nicolae Robu spune că se lucrează de zor, „Ochiul din cer” vede altceva. Șantierul din zona Michelangelo este, în prezent, o uriașă groapă care a rupt în două Timișoara. Edilul pare însă mulțumit, deși nici cea de-a treia promisiune a sa de redeschidere a traficului nu a fost respectată.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Intrarea Râului, nr. 2, orele 9 – 15; Orțișoara, Peciu Nou (p), Giarmata (p), orele 9 – 17; Cralovăț, Lucareț, Teș, Brestovăț, Hodoș, Topolovățul Mare, Lucareț (Cipalser), orele 8 – 18; Sânnicolau Mare (str. I. L. Caragiale, M. Sadoveanu, Andreica), orele 10 –

gaz

Gaze oprite la Ghiroda

E.ON Gaz anunță că, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuţie, va opri joi, de la ora 9, alimentarea cu gaze naturale în comuna Ghiroda. Reluarea furnizării gazelor naturale se va face treptat, cel mai probabil în jurul orei 16.

Top