Stirile din ziua: 4 noiembrie 2013

Nuno Claro aduce un punct mare in jocul cu Petrolul

Nuno Claro aduce un punct mare in jocul cu Petrolul

Ceea ce părea incredibil pentru mulţi, Poli să se întoarcă cu un punct de la Ploieşti, s-a întâmplat. Nuno Claro a fost din nou îngerul păzitor al formaţiei timişorene şi şi-a mai splălat din păcatele jocului pierdut pe teren propriu în faţa „pandurilor” din Târgu Jiu, când i-au fost imputate două dint cele trei goluri primite.

TSD egal Tineretul Sex and Drugs? (Fara rock and roll, merg si manelele)

Vă mai amintiți de Lobonea Heroină? Era mare boss la Tineretul Social Democrat Lugoj. Asta în timpul liber! Fiindcă altfel se ocupa cu trafic de droguri, îndeletnicire de unde i-a și venit supranumele de „Heroină”. Se întâmpla în urmă cu un deceniu, în perioada în care PSD tăia și spânzura cum voia mușchii lui de partid-stat.

Aeroportul Timisoara indeplineste toate conditiile de siguranta

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” îndeplineşte toate condiţiile de siguranţă în ceea ce priveşte infrastructura aeroportuară, la un nivel tehnic superior. O spune Autoritatea Aeronautică Civilă Română, care a încheiat auditul după finalizarea lucrărilor de reparaţii curente la pista de decolare-aterizare.

Tanar social-democrat din Timis, sef peste webchat-uri erotice

Preşedintele Ligii Tinerilor Întreprinzători PSD Timiş este cu adevărat… întreprinzător! În ultimii doi ani, Adrian Ionescu a făcut o mică avere din afaceri cu chat-uri erotice, iar fetele care „prestau” erau atrase cu venituri de 5.000 de euro. Ionescu spune că nimic nu este adevărat, în timp ce superiorii lui pe linie de partid cred că sexul virtual i-ar putea încheia cariera politică.

Robu, suparat pe taximetristi, anunta un nou termen pentru Michelangelo

Pe șantierele din Timișoara se muncește susținut, iar întârzierile sunt minore și recuperabile. Asta susține primarul Nicolae Robu, care e supărat că taximetriștii le spun clienților lor că lucrările merg în ritm de melc. Robu promite, din nou, că în noiembrie se deschide traficul în zona Michelangelo.

Cosmetica dentara vs. estetica dentara

Plecând de la o scurtă discuție despre albirea dentară, mi-am dat seama că se face confuzie între acești doi termeni: cosmetica și estetica dentară. Confuzia nu este răspândită doar în rândul pacienților, ci și în cadrul personalului medical, așa că aș vrea să vorbim astăzi despre ce diferențiază aceste două concepte.

Alpii Vienezi, paradisul panoramelor / FOTO

Chiar dacă noi ne mai bucurăm încă de vreme frumoasă pentru această perioadă a anului, nu departe de vestul României, la câteva ore de mers pe autostradă cu maşina sau cu autocarul, pregătirile sunt în toi pentru… startul sezonului de schi 2013 – 2014. Crestele Alpilor austrieci sunt acoperit deja de zăpadă, iar hotelurile sunt pregătite pentru sezonul alb.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Slavici (p), C. I. Nottara (p), Bagdasar, Romaniței, Contemporanul, Răscoala din 1907, orele 9 – 15; Săcălaz (p), Chevereș (p), Tormac (p), Mănăștiur (p), Coșava (p), orele 8 – 17; Sânnicolau Mare (str. Timișorii, C. Porumbescu, Al. Popovici), orele 9 – 13;

Top