Stirile din ziua: 29 noiembrie 2013

ACS Poli, invinsa de „dubla” lui Cristescu

ACS Poli, invinsa de „dubla” lui Cristescu

ACS Poli a pierdut ultimul meci pe teren propriu disputat în turul Ligii I, în fața liderului Astra Giurgiu. Oaspeții au reușit o „dublă” prin Cristescu și au terminat partida în zece. Nanu a marcat golul de onoare al timișorenilor, iar antrenorul Aurel Șunda crede că echipa sa merita măcar un egal.

Jean Cojocari este incompatibil!

ANI a constatat la Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara, existența unui conflict de interese de natură penală, precum și posibila folosire de informații care nu sunt destinate publicității, prin acte notariale încheiate de municipalitate cu un birou de notari publici unde lucrează fiica lui. PMT a plătit peste 70.000 euro către Paula Cojocari.

Soferul lui Ostaficiuc si disolutia PDL Timis

Constantin Ostaficiuc s-a reales președinte al PDL Timiș. La câteva zile după ce a vrut să renunțe la candidatură. Dar a simțit că partidul nu poate fără el, așa că s-a sacrificat pentru binele filialei democrat-liberale. La alegeri au mai fost doar 300 de delegați, față de aproape 800 câți se înregistrau în urmă cu patru ani. Puțini și buni, s-ar putea spune. Dar n-a fost nici pe departe așa. De fapt, s-a mers pe principiul: cu cât mai puțini oameni, cu atât șansa de mânuire a alegerilor e mai ușoară.

Proiectul de metrou din Timișoara are bani alocați pentru studiu de fezabilitate

Arhitectii de la Barcelona nu-i dau pace: Robu o tine una si buna cu metroul

Socotită de mulţi o pură fantezie, ideea unui metrou la Timişoara este considerată viabilă de primarul Nicolae Robu. Acesta a reluat discursul mutării liniilor de cale ferată în subteran şi conexării acestora cu un tip de metrou care ar lega aeroportul de Gara de Nord, mall și centrul orașului.

Directia Economica e de vina ca primaria nu incaseaza bani din chirii

Primăria Timișoara încasează mai puțini bani din chirii decât anul trecut pe spațiile cu altă destinație decât cea de locuință. Asta, deși chiriile au crescut. Primarul Nicolae Robu i-a reproșat viceprimarului Traian Stoia faptul că majorarea i-a făcut pe mulți chiriași să renunțe la contracte. Social-democratul aruncă voalat pisica în curtea Direcției Economice.

Stoia: Se stia de asta-vara ca blocul de un milion de euro e devastat!

Garsonierele devastate din blocul de pe stradă Polonă, pe care primăria era gata să ofere un milion de euro, au fost fotografiate, astă-vară, chiar de angajații PMT! Viceprimarul Traian Stoia susține că poze existau la Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, condusă de Martin Staia. Primarul Nicolae Robu afirmă însă că dezastrul a fost constatat doar după licitație.

Presedintele PP-DD Recas, batut de portarul primariei

Incident neobişnuit în noaptea de joi spre vineri în localitatea timişeană Recaş. Consilierul local Gabriel Băcescu, şeful PP-DD Recaş, a fost bătut şi înjurat ca la uşa cortului de portarul primăriei. Bărbatul a avut noroc cu nişte sticle cu lapte, fiindcă altfel ar fi fost sfâșiat de câinele asmuțit asupra lui.

La Timisoara, Enel da bezna pe strazi si arta pe transformatoare

Străzile din Timișoara sunt în beznă, prin rotație, în fiecare seară, iar Enel dedică „primului oraş iluminat electric din Europa Continentală” un… post de transformare desenat de un foarte talentat artist local. Asta, în timp ce autoritățile locale reclamă serviciile extrem de proaste ale companiei.

Primarul Robu, obligat prin lege sa prezinte lista datornicilor la bugetul local

Prin publicare unei liste cu principalii datornici la bugetul local, primarul Nicolae Robu a fost acuzat că a încălcat legislația privind secretul fiscal. Robu a încălcat într-adevăr legea, dar pentru faptul că a făcut publică prea târziu această listă. Potrivit unei legi privind transparența și lupta împotriva corupției, Robu are obligația să pună permanent la dispoziția publicului lista cu datornicii, care trebuie actualizată trimestrial.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea realizării unor lucrări de modernizare, punctul termic PT 40 va fi nevoit să întrerupă furnizarea încălzirii şi apei calde de consum vineri, între orele 9 și 17. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Holdelor, Borzeşti – toate parţial.

Top