Stirile din ziua: 28 noiembrie 2013

Timisoara are poduri putine si prost denumite, Robu vrea sa schimbe asta

Timisoara are poduri putine si prost denumite, Robu vrea sa schimbe asta

Una din marile probleme ale Timișoarei este că nu are destule poduri peste Bega. În plus, cele existente au denumiri pe care puțini timișoreni le cunosc. Primarul Nicolae Robu vrea să construiască, într-un viitor destul de incert, patru poduri, dar și să redenumească podurile actuale.

Datoriile fratilor… nepretuite

Prezentarea topului marilor datornici la Primăria Timișoara de către edilul Nicolae Robu ar trebui să facă niște victime, pe ici, pe colo, în CD Loga nr. 1. Din punct de vedere procedural, cei amintiți ca datornici sunt ajutați de lege să se revolte. Dacă ar fi fost după mine, dar nu e, nu văd de ce ar trebui protejat de lege un „băiat deștept”.

Robu viseaza un salariu mai mare decat al lui Pampu de la Colterm

Primarii ar putea avea parte de o creștere de salariu, începând de anul viitor. Ea nu va fi prea mare, dar edilii care derulează proiecte cu finanțare europeană ar putea primi și un bonus. Primarul Nicolae Robu spune că merită o astfel de mărire, având în vedere volumul de muncă și nivelul de responsabilitate.

Fostul sofer al lui Ostaficiuc, vicepresedinte la PDL Timis

Nemulțumit de modul în care a fost obligat să susțină mai mulţi candidaţi impuşi pentru funcţiile de vicepreşedinte de primarii răzvrătiţi, Constantin Ostaficiuc nu poate spune că n-a reuşit să-şi impună oamenii în noua structură de conducere a PDL Timiş. Chiar și fostul lui șofer s-a ales vicepreședinte!

Primaria era sa dea un milion de euro pe niste garsoniere devastate

Mai puțin de o săptămână a durat bucuria primarului Nicolae Robu, încântat de achiziția unui întreg bloc de garsoniere. Municipalitatea era gata să plătească aproape un milion de euro pentru un imobil din zona Polonă, fără să verifice însă starea acestuia. Acum, totul depinde de o decizie a BRD.

I-au dat cu flit in vara, acum il numesc antrenor: Petricevic revine la BC Timisoara!

O vorbă veche spune că „unde nu-i cap, vai de picioare”. Se potriveşte de minune conducerii echipei de baschet BC Timişoara, unde orgoliul prostesc dictează împotriva raţiunii. La câteva zile de despărţirea de Tudor Costescu, conducerea clubului timişorean de baschet anunţă că BC Timişoara va fi antrenată de Dragan Petricevic, începând cu data de 1 decembrie.

CJAS: Judeteanul incalca legea de restituire a banilor pentru medicamente si seringi

CJAS Timiș trage de urechi Județeanul, pentru că nu ar respecta procedura privind returnarea banilor către pacienții care au cumpărat materiale sanitare în perioada internării. Datoriile pe ultimii trei ani ale SCJUT, la acest capitol, sunt de aproape 900.000 de lei. Directorul Iulius Jugănaru crede că procedura CJAS este ilegală.

psd

Din lipsa de expertiza, sediul PSD ar putea ramane nevandut in acest an

PSD ar putea să nu-și cumpere sediul în acest an. A doua evaluare a imobilului, deși promisă pentru începutul săptămânii, n-a ajuns încă la primarul Nicolae Robu. În luna octombrie, votul contra al lui unui PP-DD-ist a trântit proiectul care ar fi vândut clădirea cu aproximativ 100.000 de euro, deși valoarea de piață este de zece ori mai mare.

Aproape 2.000.000 de apeluri de la infiintarea Telefonului Copilului

De-a lungul celor 12 ani de existenţă, asistenţii sociali şi psihologii Asociaţiei Telefonul Copilului au ridicat receptorul liniei gratuite pentru copii şi părinţi de aproape două milioane de ori. În Timiş, în primele opt luni ale anului, la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost înregistrate aproape 340 de apeluri.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea eliminării unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară, va întrerupe, joi, între orele 9 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde de consum la PT 85. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile A. Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fraternităţii, Fructelor, Frunzei, Lacului, Talăngii, Teatrului şi Vegetaţiei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ioan Slavici (p), orele 9 – 14; USAMVBT (SP orezărie, ferma Agronomiei),Săcălaz (CAP, Scholtz, Peco, Farmexpert, Novatim), orele 9 – 17; Orțișoara, Giarmata (p), orele 9 – 17; Opatița (p), orele 8 – 15; Comloșu Mare (p), Surducul Mic (p), orele 10 –

Top