Stirile din ziua: 8 noiembrie 2013

Ciobanu – secretar PSD pe regiune, Bojin – vicepresedinte in Liga Alesilor Locali

Ciobanu – secretar PSD pe regiune, Bojin – vicepresedinte in Liga Alesilor Locali

Timişul a ieşit bine după ultimele alegeri desfăşurate la nivel naţional în PSD. Deputatul Gheorghe Ciobanu a devenit secretar pe regiunea vest în urma alegerilor desfăşurate vineri seara la Bucureşti.

Ultimul sondaj al PSD arata ca Robu are 82% din voturi

Primarul Nicolae Robu nu-şi face griji pentru un nou mandat în fruntea oraşului: ultimul sondaj realizat de „adversarii” din PSD Timiş arată că, dacă mâine ar avea loc alegeri, el ar obţine 82% din voturile timişorenilor. E chiar mai mult decât în cazul sondajului prezentat în vară de Robu, unde acesta avea 80%.

PP-DD crede ca in scandalul Robu-Stoia sunt doar „sicane intre concubini”

Oamenii „domnului Dan” nu vor vota schimbarea viceprimarului Traian Stoia, decât dacă vor primi argumente reale îm favoarea acestei decizii. Președintele PP-DD, Adrian Diaconu, spune că nu se aștepta ca tocmai social-democratul să fie considerat o piedică în calea bunei funcționări a administrației locale.

Robu: „Stoia e intr-un cerc care vrea ca eu sa nu mai fiu primar”

Războiul de la vârful administrației locale continuă. Traian Stoia și Nicolae Robu nu fac economie de vorbe grele. Stoia crede că Robu n-are niciun merit că a ajuns primar al Timișoara, iar în materie de eficiență are noroc cu proiectele vechii administrații. Robu îi dă replica: a „tras” USL în sus la alegeri, iar Stoia e ridicol!

Taxele si impozitele locale nu cresc in 2014!

Primarul Nicolae Robu a anunțat că, anul viitor, timișorenii vor plăti la fel ca și în 2013 pentru taxele si impozitele locale. În plus, numărul acestora urmează să fie redus. Decizia vine în contextul în care guvernul va elimina pragul până la care administrațiilor locale li se permitea să crească taxele.

In fine, Robu arata ca are „cojones”

Mult mai târziu decât era normal, primarul Nicolae Robu a ieșit în fine în public, anunțând că nu mai poate lucra cu viceprimarul PSD Traian Stoia. (Asupra modalității cel puțin discutabile în care a făcut acest demers o să revin mai jos.) Încă din momentul numirii lui Stoia, se cam știa care este scopul vizitei sale prin Primăria Timișoara. Era vorba de un transfer în interes de serviciu.

„Ceata lui Pitigoi” din PSD sare in apararea lui Stoia

Strânși uniți în jurul lui Traian Stoia, PSD-iști din întreaga țară au trimis mesaje de solidarizare cu viceprimarul lezat în onoarea sa de primarul Nicolae Robu care i-a cerut demisia. Ca o adevărată ceată a lui Pițigoi, dai într-unul, țipă doi, din Reșiița și București, Ion Mocioalcă, respectiv Adam Crăciunescu au sărit în apărarea lui Stoia, atacându-l pe Robu.

Robu: Stoia sa renunte la „fumigenele populiste mediatice”

Conferințele de presă ale lui Traian Stoia l-au scos din sărite pe Nicolae Robu. Primarul îi reproșează viceprimarului că lua date din dosare și le prezenta ca „mari descoperiri personale”. Robu îi cere lui Stoia să termine cu „fumigenele mediatice” și să nu mai acționeze după principiul „eu nu ascult de nimeni (n.m.: din Primărie, evident, căci altfel…)”!

sfintii mihail si gavriil

Sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil

Ziua de 8 noiembrie a început a fi prăznuită în Biserică ca sărbătoare a Arhanghelilor Mihail și Gavriil în veacul al cincilea şi s-a răspândit repede în tot Răsăritul creştin. Biserica spune că îngerii sunt duhuri slujitoare, slugi credincioase lui Dumnezeu, trimise să fie prieteni şi ocrotitori ai oamenilor. În popor, ziua de 8 noiembrie se mai numește și „vara arhanghelilor”, pentru că vremea este mai caldă decât ar trebui să fie.

Top