Stirile din ziua: 10 noiembrie 2013

Presedintele Alburnus Maior, la protestul anti-Rosia Montana din Piata Victoriei

Presedintele Alburnus Maior, la protestul anti-Rosia Montana din Piata Victoriei

Timişorenii s-au adunat, din nou, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva controversatului proiect minier de la Roşia Montană. De această dată, alături de ei s-a aflat și Eugen David, președintele Asociaţiei Aburnus Maior. În plus, s-a întors și Victor Porcu.

Robu: Stoia depaseste orice limita a lipsei de scrupule, luni urmeaza o replica de alt gen

Câteva ore a durat până când Nicolae Robu i-a răspuns lui Traian Stoia. Primarul îi transmite că, „tocmai pentru că sunt bărbat”, nu va mai sta niciodată de vorbă cu actualul viceprimar, după toate „mizeriile”. În plus, Robu susține că a cerut anchetarea tuturor preluărilor de case și terenuri înregistrate după 1990, nu a doar a celor în care este implicată primăria.

Donatii spectaculoase la balul caritabil Rotary Timisoara

O nouă ediţie a tradiţionalului bal de caritate organizat de clubul Rotary a avut loc la sfâşitul săptămânii la Timișoara. Zeci de rotarieni şi apropiaţi ai acestora au licitat opere de artă, bijuterii, obiecte sportive personalizate sau au făcut donaţii. Cel mai darnic a fost un francez, care a dat 10.000 de euro pentru proiectul „Şi eu vreau să învăţ”, proiect coordonat de Gelu Mateescu.

Nici macar o amenda pe zi: atat da Politia Locala pentru parcare pe spatiu verde

Fiindcă știu că oricum nu le amendează nimeni nesimțirea, unii șoferi își lasă mașinile pe unde apucă. Inclusiv pe spațiile verzi, deși au locuri de parcare goale în preajmă. În primele zece luni ale anului, Poliția Locală a dat fix 221 de amenzi pentru parcări pe spațiul verde. Adică mai puțin de o amendă pe zi!

Ce e senzational, ca Robu a fost sponsorizat de fratii Cristescu sau ca le-a dat cu flit?

Confirmarea că frații Cristescu au finanțat campania electorală a USL și a candidatului Nicolae Robu (aceasta din urmă, negată mai apoi) a creat o rumoare în sala de cinematograf. E ca la puritanii ăia de-și pun mâna la ochi să nu vadă un picior de femeie puțin mai dezvelit. Ar mai rămâne să dăm pe spate la „dezvăluirea” că PDL a sprijinit candidatura eurodeputatului Elena Băsescu.

Ignorati de Velcea si Rosenblum, pustii Jichici si Radosav sunt golgheteri in Liga III-a

Poli Timişoara suferă profund în compartimentul ofensiv, unde doar Szekely a convins în primul eşalon. Valentin Velcea şi Călin Rosenblum au aruncat cu banii şi au achiziţionat un atacant, Furtado, care a dezamăgit în toate jocurile în tricoul lui Poli, dar au ignorat mai mulţi atacanţi tineri din zonă, unii chiar din propria pepinieră.

Stoia: Robu lucreaza la ACS Poli, unde se comporta ca Berlusconi pe bani publici

Schimbul de replici dure între Nicolae Robu și Traian Stoia continuă. Duminică dimineață a fost rândul viceprimarului să răspundă punctual acuzelor care i se aduc. Stoia îi transmite lui Robu, printre rânduri, că ar mai bine să poarte amândoi o discuție „ca de la bărbat la bărbat”.

Top