CJT a primit un credit de 165 de milioane de lei

CEC a aprobat un credit de 165 de milioane de lei pentru Consiliul Județean Timiș. Administrația județeană ceruse însă cu 35 de milioane de lei mai mult. Din acest motiv, unele proiecte au fost retrase de la finanțare. Printre acestea, centrul multifuncțional din Piața 700, dar și unele reabilitări de drumuri.

cjt

În principiu, creditul este aprobat, am primit aprobarea. O să avem o şedinţă de rectificare a bugetului, în martie. Creditul, în valoare de 165 de milioane de lei, a fost aprobat, din totalul analizat împreună cu banca. În ședința de rectificare urmează să fie aprobată diferenţa de 35 de milioane la lucrări, care să fie transmisă spre comisia interministerială. Centrul multifuncţional va fi scos de la finanţare”, explică preşedintele CJ Timiş Titu Bojin. Acest centru urma oricum să fie lăsat în așteptare, deoarece proiectul era întocmit în grabă și nu putea refăcut în timp util. De asemenea, vor fi lăsate momentan pe dinafară unele reabilitări de drumuri județene. Lista finală a proiectelor pentru care vor fi alocați bani în acest an urmează să fie stabilită, cel mai probabil, la plenul din martie. Printre acestea s-ar putea regăsi: restaurarea Muzeului Banatului Timișoara, Parcul Tehnologic pentru Energie Alternativă, sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş, cale majoră rutieră în perspectiva descărcării circulaţiei de pe autostradă spre municipiul Timişoara, prin DN 59, reabilitare DJ 591/Timişoara – Sânmihaiu Român – Cenei, reabilitare drum județean DJ 572, între localităţile Berzovia (jud. Caraş-Severin) – Buziaș (jud. Timiş) – Lipova (jud. Arad), centură ocolire Timişoara – Aeroport, reabilitare DJ 595 D Giroc – Urseni – Moșnița Nouă – Moșnița Veche – Bucovăț, reabilitare DJ 692 A Becicherecul Mic – Dudeştii Noi – Sînandrei.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Ion a spus: (februarie 28th, 2014 at 08:31 )

Pe de o parte da-mi bani pentru constructia unor catedrale in alte orase, pe de alta parte luam credite. Frumos.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

primaria timisoara

Fără activitate cu publicul la Primăria Timişoara până pe 13 ianuarie. Vedeţi ce servicii vor funcţiona şi programul acestora

Activitatea cu publicul în cadrul Primăriei Municipiului Timişoara se suspendă în perioada sărbătorilor de iarnă, între 20 decembrie 2019 şi 13 ianuarie 2020. Ultima zi e lucru cu publicul va fi vineri, 20 decembrie, programul urmând să fie reluat luni, 13 ianuarie 2020. În acest interval se vor desfăşura activităţi curente specifice la final de an, arhivarea documentelor, întocmirea de rapoarte, revizii ale sistemelor informatice.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fără activitate cu publicul la Primăria Timişoara până pe 13 ianuarie. Vedeţi ce servicii vor funcţiona şi programul acestora
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social