Ioan Timofte: „Cu putin noroc, peste un an putem prinde cupele europene”

Ioan Timofte, una din marile glorii ale Timișoarei fotbalistice, este de aproape două săptămâni președintele lui ACS Poli. Împreună cu Dan Alexa, „Tim” are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare. Apoi, din vară, la club se va putea trece la o reconstrucție serioasă, la care sunt așteptați să pună umărul și câțiva sponsori. Timofte crede că, dacă are un pic de noroc, Poli ar putea juca peste un an în cupele europene. La fel, cum cu ghinion, ar putea retrograda la finalul campionatului.

timofte

Mulțumit de rezultatele din primele două meciuri?
Sunt mulțumit de victoria de la Viitorul. Cu puțină atenție poate făceam un egal și cu Vasluiul. Dar sunt foarte mulțumit de victoria de la Chiajna.

Dar de joc?
De joc n-aș putea spune că sunt foarte mulțumit, dar nici mari așteptări nu am în această perioadă, când toată lumea joacă la rezultat.

Deci nu te-ai așteptat la o schimbare spectaculoasă a jocului…
Nu, nu ne așteptam să ne transformăm peste noapte în Barcelona. Dar mizăm pe dorința jucătorilor, pe ambiția lor de-a demonstra că sunt fotbaliști de prima ligă. Se poate observa totuși că există o mai mare dăruire în joc. Probabil Alexa stă cu gura pe ei mai mult. În mod cert este mai multă disciplină la echipă, un lucru pe care l-am cerut și eu și chiar l-am impus.

La prima conferință de presă, Dan Alexa își fixa drept obiectiv umplerea tribunelor. Crezi că se poate face acest lucru? Dincolo de meciul cu Steaua, unde în mod cert va veni lumea.
Da. E clar că unul din obiectivele noastre pentru viitorul nu foarte îndepărtat este să readucem publicul pe stadion. Eu cred că biletele sunt ieftine, nu cred că acesta e motivul că nu sunt spectatori. Publicul vine la stadion dacă și echipa are rezultate pe măsură, dacă joacă fotbal. Apoi, lumea este și mai comodă și nu doar în Timișoara.

Plus televizarea meciurilor…
Exact, da. Totuși un meci trăit pe viu, în tribune, e cu totul altceva decât în fața televizorului.

Apropo de acest subiect. Există discuții cu cei din Druckeria? S-ar putea ca măcar unii dintre ei să se întoarcă pe „Dan Păltinișanu”? Alexa e mai apropiat de ei…
Nu, nu. Eu sunt membru la asociația lor, îmi plătesc cotizația regulat, mă duc la meciuri când timpul îmi permite. S-au creat însă niște animozități, venite mai ales din acea parte. Mă rog, asta a fost alegerea lor. După cum văd eu lucrurile, e greu să întoarcem cea mai mare parte dintre ei. Sunt însă mulți dintre băieții din galerie care vin la meciuri, dar stau în tribună.

Va continua reconstrucția la nivelul clubului? Și acum mi se pare destul de stufoasă organigrama.
Asta este o problemă secundară în acest moment. Important este ca echipa să se salveze de la retrogradare și mai vedem. Până la vară mai avem să trecem un hop.

Ce se întâmplă din vară, în cazul scenariului optimist că nu retrogradăm?
O să vedem, deocamdată avem foarte mulți jucători, mulți dintre ei cu contract. Trebuie văzută situația tuturor. Ca în orice club, vor fi veniri și plecări. E ceva normal la fotbal.

Aveți vreo 33 de jucători, nu-s prea mulți?
Chiar mai mulți. Cu tot cu copiii noștri, vreo 35-36. Sunt foarte mulți, în condițiile în care nu există nici echipa a doua.

E o problemă de manageriat aici..
Sunt două discuții aici: politica la nivel sportiv și cea la nivel administrativ. Din punct de vedere financiar și din alte aspecte de acest gen, clubul a fost bine condus. Din punct de vedere sportiv, ce să spun? Părerea mea este că au fost probleme. Am înțeles că, în mod special, Vali Velcea era cel care lua deciziile. Ce să mai zic aici?

Apropo de Vali Velcea, cât timp mai are contract? Se vorbește că e ținut la club, fiind legat de un contract.
Nu știu exact. Dar asta e o discuție înte el și domnii Bojin și Robu.

Din ce se vede de afară, totuși marea reconstrucție a fost doar o rotație a cadrelor. Până acum, cel puțin, a plecat un singur om, Rosenblum.
Da, așa este. Este într-adevăr o problemă care urmează să fie rezolvată.

Ai mână liberă să faci cu adevărat o reconstrucție la nivelul clubului? Să-ți asumi acest lucru?
Întâi să se salveze echipa, apoi vedem ce avem de făcut.

Ați început un proiect „Legendele se întorc pe Dan Păltinișanu”. Se vor întoarce și alte „legende”, ca să spun așa?
Da, eu aș vrea să aduc mai mulți foști fotbaliști emblematici pentru Poli. De exemplu, sunt unii oameni gen Titi Varga, Ionel Bărbosu, Vasile Ionuț, Tică Andreaș, care chiar au făcut multe pentru clubul acesta. Voi face tot ce depinde de mine pentru a-i readuce la club. Sunt oameni care, din punctul meu de vedere, merită să fie la Poli.

Pe baza relațiilor pe care le ai, se vorbește de aterizarea unei legiuni portugheze din vară. E adevărat?
Nu va ateriza nicio legiune. Într-adevăr, eu cunosc mai bine campionatul Portugaliei. Dar jucători buni sunt peste tot, și în Serbia, și în Arabia…

Bine, nu o legiune, doi-trei portughezi…
Poate mai mulți, poate mai puțini. Avem exemplul CFR Cluj, care, în cinci ani, a luat trei titluri, a făcut performanță cu jucători portughezi de calitate, dar nu de la cluburi de top. Dar vreau să dăm întâietate tinerilor noștri. Acesta ar fi un obiectiv mai clar.

Se poate face performanță cu salarii mai mici, cum sunt cele de la Poli?
Lumea s-a obișnuit în ultimii șapte-opt ani, din timpul dlui Iancu, cu rezultate. Avem două finale de cupă, participări în cupele europene, două locuri doi în campionat. Bineînțeles că nu va fi ușor să reedităm aceste performanțe. Dar poate vor apărea noi sponsori. Încercăm să-i atragem lângă echipă. E adevărat, e greu ca doar cu banii care sunt acum să ajungem la nivelul din trecut.

Se discută cu noi sponsori?
Am avut deja discuții cu potențiali sponsori. Dacă se vor materializa sau nu, mai vedem.

În câți ani Poli va juca din nou în cupele europene?
Cu puțin noroc, dacă rezolvăm unele lucruri, se poate chiar și peste un an. La fel cum, la fel de bine, putem ajunge în Liga a II-a. Nu putem previziona de acum, nici „Oracolul din Bălcești” nu le mai nimerește acum.

Dar dacă Poli pică? S-a discutat despre continuarea proiectului și în acest caz?
Da, proiectul continuă. Nu s-a făcut pentru a fi doar doi ani.

>Deci nu e îngropat.
Nu, nici vorbă. Dar nouă nu trece prin cap să retrogradăm

Ce facem cu Steaua?
Trebue să fim realiști, între Steaua și toate echipele din Divizia A este o mare diferență. Dar se joacă 11 contra 11. Sperăm să avem o evoluție bună și chiar un rezultat bun.

Un egal?
Ar fi senzațional!

(foto: Seba Tataru, www.telenova.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 11:50 )

TIMOFTE FI MAI OPTIMIST BATEM STEAUA!PRIMA LOR ÎNFRÎNGERE LA TIMIȘOARA!ȘI PROIECTUL ROBU MERGE ÎNAINTE FĂRĂ PROBLEME-!!HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE CU STEAUA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

hai poli! a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 11:51 )

cu putin ghinion o sa jucati cat de curand cu ASU

Vasi a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 11:59 )

Am vazut ca Timofte il sicaneaza pe vicele Valentin Velcea. Oare cum conlucreaza cei doi in club?

Oracolul din Damaroaia a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 12:11 )

Intr-adevar, oracolul din Balcesti da rateuri la profetii acum, foloseste tehnologii invechite. Eu insa, am acces la ultimele noutati in domeniu si va pot spune exact ce se va intampla in urmatorii doi ani: Recasul retrogradeaza, psdistii vor profita de ocazie si nu vor mai vota ingroparea de bani publici in aceasta gaoaza neagra, iar la finalul campionatului viitor cand vor fi in serie B, pe loc retrogradabil, Robu va fi obligat sa anunte finalul sejurului petrecut de mutant in Timisoara. Eugen Sasu si Ino Ardelean vor ramane insa alaturi de echipa si isi vor face abonament la loja micutei dar cochetei arene din Recas, iar o parte din banii negri pe care ii vor incasa in campaniile electorale ii vor investi in echipa, in speranta ca in viitor se vor mai ivi ocazii pentru mutarea acesteia din nou la oras, cu japca de rigoare. Am zis. Amin!!!

un drucker ASU a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 12:49 )

Multi din druckerii ASU au mers la ACS dupa ce au vazut ca si Alexa a venit la ACS…eu ce sa fac? M-am cam saturat sa merg la meciuri prin tot felul de satuce cu tovarasii mei care sunt mai mult beti decat treji si nici macar nu se uita la meciuri…

un drucker ASU a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 13:26 )

Si noi druckerii ASU vom fi la meci dar in galeria Stelei…ha ha ha. Noi suntem timisoeni adevarati!

@Oracolul din Damaroaia a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 14:38 )

prima data am vrut sa iti transmit ca esti penibil. de fapt tu esti doar foarte prost. extem de prost! daca sefii tai pesedisti iti vor indica sa te ridici din cele patru labute – tu nu ai cum sa fi biped – vei face eforturi supraomenesti si, cu coloana rupta, vei alerga spre echipa pe care o injuri. doar pentru ca ai primit o noua porunca. omultetii ca tine traiesc doar din porunci date de banditii din psd. nefericirea face ca nevertebrate ca tine din psd au adus tara intr-un hal fara de hal. si cand nu ati facut-o voi, au avut grija altii ca cei din pdl, partid cu cadre antrenate in psd.

Cucu a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 14:43 )

Care foto?!

drukeria-membridepartid a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 14:54 )

ce retarrdat trebuie sa fi, sa speri ca asu va juca vreodata in Liga1!
va doresc toata viata sa mergeti si pe la sate si sa dati cu fumigene de bucurie cand veti invinge echipe gen .. ‘cocosul ortisoara’!
sclavi politici ce sunteti!
unii dupa ce-si vor pierde tineretea inutil pe islazurile satelor banatene sarbatorind ‘megavictorii’ vor realiza cat de manipulati au fost de indivizi cu „proiecte comune” cu unii politicieni, de cei ce-si doreau distrugerea fostei poli, de cei care au fost impotriva licentei!
sclavi politici ce sunteti!

@ drukeria membru de partid a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 15:52 )

tembelule, nu in liga 1, in liga 3!

Gura mare bate curu!!! a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 17:31 )

Cristi Borcea l-a scos din mizerie pe Ioan Timofte
Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a cumparat, in urma cu doar citeva zile, hotelul Boavista, imobil aflat in imediata vecinatate a Stadionului „Dan Paltinisanu“. Povestea acestei afaceri il are in prim-plan pe Ioan Timofte, fostul proprietar al stabilimentului. Fost jucator al cistigatoarei Ligii Campionilor, FC Porto, dar si al Boavistei, Timofte a revenit in tara la finalul carierei de fotbalist. Banateanul s-a insurat in scurt timp cu vedeta Silvia Pop, alaturi de care a petrecut doi ani, fericiti, dar costisitori. A urmat divortul, care s-a lasat cu urmari grave pentru „Tim“.

Dator vindut din pricina jocurilor de noroc
Devenit, dupa despartirea de actrita, un impatimit al jocurilor de noroc, fostul international a ajuns, in scurt timp, dator vindut. Ajutorul a venit de unde se astepta mai putin. Pentru a-si plati creditorii, fostul fotbalist i-a cedat primul pachet de actiuni ale hotelului Boavista sefului dinamovist Cristi Borcea, acum mai bine de un an. Povestea decaderii lui Timofte a continuat insa. Impatimit al jocului de pocher, dar si al ruletei, fostul idol al suporterilor banateni a tocat si ultima bruma a averii sale. Subiectul este unul delicat pentru fostul jucator. „Toata lumea ma intreaba despre pasiunea mea pentru jocurile de noroc. Nu mai joc insa de multa vreme“, spune Ioan Timofte. Totusi, timisoreanul a fost nevoit sa-i cedeze lui Borcea pachetul majoritar al actiunilor hotelului chiar zilele trecute. In acest fel, presedintele executiv al „ciinilor rosii“ a reusit sa acapareze un ­imo­bil de lux chiar in mijlocul fiefului rivalilor banateni.

Cinci milioane de euro pentru Boavista
Hotelul Boavista, cotat la trei stele, are 52 de camere, care ii ridica valoarea pina la cinci milioane de euro. Tranzactia a fost confirmata de fostul proprietar, Ioan Timofte: „Hotelul Boavista nu mai este al meu. Este adevarat ca am cedat pachetul majoritar de actiuni. Afacerea a fost facuta in urma cu citeva zile. Eu nu am voie insa, conform contractului, sa dezvalui suma afacerii si numele cumparatorului“, a precizat Timofte.

@gura bate........ a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 18:33 )

sti tu ceva, dar nu bine si le cam imbarligi in speranta cretina a sefilor vostri, cica „sa-i destabilizam” ! Prostia asta cu destabilizarea vine de la fosta securitate a lui ceausescu, dar si aia au dat-0 in bara cu ea, dar sefutzii vostri politici tot mai spera sa faca cariera cu” destabilizarea ” altora! Iar pt. o informare corecta a „sefutzilor” tai (ca tu saracu….),hotelul nu a ajuns direct de la Timofte la borcica porcica si mai ales NU TOT !

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 18:48 )

MAI SCADE DIN PREȚ ȘI POATE TE CRED!?? ORICUM VALI ARE 2 PROMOVĂRI LA ACTIV PENTRU POLI ÎN LIGA1!TIMI NICI UNA! ȘI VALI MAI ESTE ȘI VARIANTA DE REZERVĂ A LUI POLI DACĂ TREBUIE ALT ANTRENOR ȘI NU GĂSIM ALTUL O PERIOADĂ SCURTĂ DE TIMP!DECI ESTE BINE ȚINUT LA CLUB!STAI SĂ MEARGĂ POLI TIMIȘOARA CUM TREBUIE SĂ VEDEȚI DISCUȚI ȘI ÎNTRE ĂȘTIA NOI VENIȚI!ORICUM NUMAI SUCCES ȘI HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE CU STEAUA COCOȘAȚILOR SE POATE DACĂ VREM!!ȘI DEJA SÎNT 15000 DE BILETE AȘA CUM AM ZIS ÎN PRIMA. ZI AȘ DORI SĂ SE AJUNGĂ LA 20000 SAU POATE MAI MULȚI!VICTORIE!VICTORIE!PENTRU POLI TIMIȘOARA!YESSSSSSSSSS! POLI! POLI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

O intrebare pe cinste si onoare....... a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 18:55 )

parca va bateati tot timpul in piept cu caramida cinstei si onoarei? atunci de ce nu scrieti ca la meciul CFR Tms-Progr.Gataia au fost mai multi spectatori ca la meciurile lui ASU ?

O intrebare pe cinste si onoare....... a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 18:56 )

am inteles ca „marele” duel politic e intre ACS si ASU, dar si CFR?

O intrebare pe cinste si onoare....... a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 18:57 )

sau CFR e considerat de cealalta parte a baricadei politice? dupa sanatosul principiu – oricine nu-i cu asu e impotriva?

spectator surpriza pe DP ! a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 19:08 )

nu este vorba de surprize-surprize, sau de Zana Surprizelor, ci de Ana Maria Prodan, care vine la Timisoara sa determine pe doi jucatori de la Poli sa semneze cu ea si pe…………Alexa!!!!!!!!

sam a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 19:19 )

cand gura bate curu poti avea succes in politica si afacerii… poli inseamna pt banateni TRIMFUL CORECTITUDINII SI COMPETENTEI LA CEL MAI INALT NIVEL….cl

Ce ziceti baieti? a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 19:31 )

dar despre megacircul de la Vaslui de dinainte de a „ceda”(sau face cadou…) TREI PUNCTE pt. academicienii regelui , ce ziceti?

Ceziceti baieti? a spus: (aprilie 3rd, 2014 at 19:33 )

dar despre circul de la Vaslui, premergator „cedarii”(cadorisirii..) cu TREI PUNCTE a academicienilor regelui, ce ziceti?

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 4th, 2014 at 00:17 )

BRAVO!NU SAU ÎNȚELES LA PREȚ SAU POATE ALTĂ SURPRIZĂ!ORICUM DUPĂ MECIUL CU POLI TIMIȘOARA – VIITORUL ȘI HAGI AU DAT ÎN TURBARE!! JAVRELE! OARE MAI VEDEM ȘI ANUL ĂSTA ACEIAȘI MIZERIE DE MECI STEAUA-VIITORUL!!HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE ÎN FAȚA COCOȘAȚILOR STELIȘTI!YESSSSSSSSS POLI GOLURI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

un drucker ASU a spus: (aprilie 4th, 2014 at 08:23 )

Imi bag picioarele in ea de ASU…Robu a fondat-o da e clar ca asta nu e Poli…m-am saturat de mirosul de balega amestecat cu cel de rachie, de noroiul de pe pantofi si de toti retardatii din galerie! Asa o adunatura de cretini pe metru patrat nu am mai intalnit! Eu de astazi tin cu Ripesnia!

Un sucker ACS a spus: (aprilie 4th, 2014 at 11:14 )

Bag picioarele in Recas, Robu a avortat-o da e clar ca asta nu e Poli…m-am saturat de cojile de seminte scuipate in cap printre ragaielile de noroc la pet de toti cei 5 fani care iau cu asalt stadionul la meciuri. Injuraturile pe care le arunca aia catre bieti nostri jucatori si familiile lor nu le-am auzit nici cand am fost internat in spitalul de bolnavi de tourette. Eu de azi mai tin doar cu domnul Robu.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Top