Stirile din ziua: 23 august 2014

Timisoara e plina de „actori”. Sute de persoane, la castingul pentru „La drum cu tata”

Timisoara e plina de „actori”. Sute de persoane, la castingul pentru „La drum cu tata”

Chiar dacă nu au mai avut ocazia să își arate talentul actoricesc, sute de „actori de ocazie” au venit sâmbătă, la Iulius Mall, pentru a participa la castingul de figuranți pentru filmul românesc „La drum cu tata”. Timișoreni de toate vârstele au așteptat răbdători la coadă în speranța că vor putea să se vadă pe marile ecrane.

Poli, condamnata sa promoveze. Intrebarea care se pune: ce va fi dupa?

4-1 după 90 de minute de joc e un scor frumos pentru un meci amical. Ultimul test înainte de începerea campaniei de promovare pentru Poli. Adversar: o contracandidată, Metalul Reșița. Mulți cunoscători la meciul jucat sâmbătă pe arena Colterm, iar vizavi de tribună două bănci lungi susțineau greaua și numeroasa conducere administrativ-executivă a echipei timișorene. Chiar dacă sună bine acest 4-1 cu un competitor aparent solid, nu vă luați după scor dacă nu vreți să aveți suprize în primele deplasări.

PSD vrea sa legalizeze traseismul primarilor

Cu două luni înainte de alegerile prezidențiale, PSD încearcă o nouă lovitură împotriva PNL și PDL. Președintele executiv al social-democraților, Liviu Dragnea, a anunțat că intenționează să promoveze un act normativ prin care primarii, dar și consilierii locali și județeni, vor putea să migreze de la un partid la altul, fără a-și pierde mandatul.

Hercules (cronică de film)

Nu mai puțin de trei filme cu Hercule (Heracle) au fost lansate de studiourile din Hollywood anul acesta: The Legend of Hercules cu Kellan Lutz în rolul unui Hercule sfâșiat între iubirea pentru o tânără prințesă și datoria sa de semizeu față de greci. Kellan Lutz este cunoscut publicului adolescentin din seria The Twilight Saga,

Un an fara Oscar Berger

Pe 23 august 2013, Timișoara a devenit mai săracă: Oscar Berger, unul dintre ultimii ei mari boemi, a plecat puțin dintre noi. Avea 66 de ani și, cu doar câteva săptămâni înainte, zburase pentru prima data cu motodeltaplanul. Zborul era una dintre pasiunile lui, așa cum era – și a rămas până în ultima clipă – presa. Jurnaliștii timișoreni au cerut CL i se acorde titlul de cetățean de onoare, dar solicitarea lor n-a ajuns încă de pe mesele aleșilor locali.

Top