Stirile din ziua: 9 august 2014

Povestile catalane au coborat in strada la Timisoara / FOTO

Povestile catalane au coborat in strada la Timisoara / FOTO

Veselie și multă culoare: acestea au fost ingredientele de bază ale festivalului de folclor catalan care a umplut și sâmbătă seară Piața Victoriei. Cele câteva sute de artiști au pornit într-o paradă pe străzile Timișoarei, fiind răsplătiți din plin cu aplauze.

Tinerii din PDL s-au unit cu Forta Civica si s-au infratit cu sarbii

La Valea lui Liman a avut loc sâmbătă prima ședință a Biroului Permanent Național al Organizației de Tineret a PDL de după formarea Alianței Creștin-Democrate. Cu această ocazie au fost parafate fuziunea cu tinerii de la Forța Civică, dar și un parteneriat cu organizația similară a Partidului Renașterii din Serbia.

Andreea Paul: Ponta e cel mai prost tanar produs politic din ultimii 25 de ani

Victor Ponta este cel mai prost produs tânăr al politicii românești, Claudiu Manda e mobilier, iar ministrul Ioana Petrescu vorbește românește mai rău decât… Florin Răducioiu! Afirmațiile îi aparțin deputatului PDL Andreea Paul, care crede că tinerii din noua Alianță Creștin-Liberală sunt singura șansă de salvare a României.

Cu sase milioane de euro datorie si 90 de bani in cont, „groparii” din Calea Sagului au lasat primaria cu ochii in soare

Are la primărie o datorie de aproape șase milioane de euro, dar e în insolvență și are în cont… 90 de bani! Este vorba despre firma care a administrat, până în 2013, două cimitire din Timișoara și care ar fi tras o țeapă de zile mari administrației locale. Șansele de recuperare a prejudiciului sunt aproape inexistente.

S-a gasit un milion de lei pentru „cosmetizarea” dezastrului din Fabric / FOTO

În câteva săptămâni ar putea începe reparațiile la fațadele unor imobile din cartierul Fabric. Ultima rectificare bugetară, votată la începutul lunii august de consilierii locali, prevede un milion de lei în acest scop. Suma a fost solicitată de Direcția de Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, deși primarul Nicolae Robu susținea că nu sunt bani pentru așa ceva.

Victor „Pinocchio” Ponta da apa la moara diversiunii ordinare de la Felix TV

Fostul colaborator al Securității, Dan Voiculescu, zis Varanul zis Felix, a fost trimis la pușcărie, fiind prins că a furat 50 de milioane de euro din avutul statului. Prin aceeași sentință binemeritată, abjectului turnător al Securității i s-a confiscat o parte din avere, pentru ca statul să-și recupereze prejudiciul.

Reteta bucovineana: Sarbusca / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem rețeta de sârbușcă bucovineană.

Top