Stirile din ziua: 18 august 2014

Romii sa-si manifeste traditiile in afara orasului! Robu nu mai vrea paranghelii in curti!

Romii sa-si manifeste traditiile in afara orasului! Robu nu mai vrea paranghelii in curti!

Vor să nu mai vină vara la Timișoara în „concedii”, foarte bine! Primarul Nicolae Robu spune că nu mai pot fi tolerate în oraș zgomotoasele petreceri ale romilor, chiar dacă aceștia susțin că fac parte din tradițiile lor. Edilul recunoaște însă că amenzile sunt ridicole.

Containerele-locuinta duse la Semlacu Mic nu-i incanta pe sinistrati / FOTO

De mai bine de două săptămâni, dorm prin vecini sau la şcoala din sat. Șase familii din Şemlacu Mic n-au mai apucat să recupereze nimic din locuinţele inundate la începutul lunii. Ei ar trebui să locuiască, timp de un an, în câteva module tip container. Oamenii nu sunt însă prea încântați de această soluție.

Mirosul de covrigi „ilegali” din Piata Victoriei 8 a ajuns, in sfarsit, la primarie

Oamenii se plâng de cel puțin jumătate de an, dar abia acum mirosul de covrigi din casele lor a „ajuns” și autorități. O patiserie din buricul târgului funcționează fără autorizație, la două minute de primărie. Viceprimarul Traian Stoia susține că proprietarul afacerii are protecție chiar pe… CD Loga 1!

Ce se poate implementa la Timisoara din Ibiza: doar un concert Avicii! /

A vizitat unul dintre cele mai faimoase cluburi din Ibiza, a „empatizat” cu 10.000 de oameni și acum se gândește să le ofere și timișorenilor o astfel de experiență, la un concert Avicii. E singura idee cu care a venit primarul Nicolae Robu din concediu, edilul recunoscând că nu se pot aplica la Timișoara cele văzute la Ibiza.

Clinica de Oftalmologie e gata renovata in culori pastel. Urmeaza si reparatii la interior / FOTO

Cu o săptămână mai repede decât era termenul, renovarea Clinicii de Oftalmologie a fost încheiată. Unul dintre cele mai vechi spitale din România a primit o „haină” nouă, plătită din banii primăriei. Este însă nevoie și de reparații interioare, după ce, anul trecut, a fost reabilitat blocul operator.

Daca n-a ajuns hotel de 5 stele, Cazarma U e tot „hotel” pentru oamenii strazii

La aproape patru ani de când Mioara Simcelescu se certa cu arhitecții timișoreni, pentru un „Hilton de 5 stele” în locul Cazarmei U, vechiul imobil arată tot ca după război. Proprietarul a dat jos tencuiala și… atât. Acum, primăria o somează pe femeia de afaceri să intervină urgent.

Revolutionarii timisoreni acuza Antena 3 de practici securiste

O asociație de revoluționari din Timișoara, care s-a implicat în mod direct la acțiunile din iarna 2011-2012 împotriva lui Traian Băsescu și Guvernului PDL, condamnă atitudinea „securistă și cripto-comunistă” a Antenei 3. Revoluționarii sesizează CNA și SRI, dar și CSAT și DNA, pentru a lua măsuri împotriva practicilor Antenei 3 care ar conduce la anarhie.

Inuman: patru copii lasati sa moara de frig in parc!

Scene de groază în noaptea de duminică spre luni, în parcul de lângă Catedrala Mitropolitană. Patru micuți, nici unul peste patru ani, au fost găsiți de doi tineri care treceau întâmplător în zonă. Ei sunt acum internați la „Louis Țurcanu”,iar medicii spun că au avut mare noroc. UPDATE: Mama copiilor a fost identificată. Ea este originară din județul Sibiu și se află acum la audieri.

Liceul Lenau se muta partial in fostul centru de bilete pentru pensionari al RATT

Elevii din clasele V-VII ale Liceului Lenau vor învăța, în noul an școlar, în spațiile RATT de pe Intrarea Doinei. Lucrările sunt în plină desfășurare și vor fi terminate până la 15 septembrie, la un an de când s-a anunțat mutarea. În septembrie 2013, primarul Nicolae Robu anunţa că, la Liceul Lenau, vor fi amenajate

Avertizare de calatorie pentru Serbia: la frontierele cu Ungaria si Croatia se poate sta si cateva ore!

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Serbia că, din cauza creșterii semnificative a traficului rutier din această țară, se așteaptă înregistrarea de blocaje temporare ale traficului, în special la punctele de trecere a frontierei de la Batrovci (Serbia/Croația) și Horgoș (Serbia/Ungaria).

Praga, „Orasul de aur”, o feerie de culori / FOTO

Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti și reuşeşte să-şi păstreze aerul de măreţie de demult, ce nu apune niciodată.

apă caldă

Fara apa calda si cu apa rece la presiune scazuta

Colterm anunță că pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu energie electrică, efectuate de Enel, va întrerupe luni, între orele 9 și 12, furnizarea apei calde la PT 12 în ziua de luni. De asemenea, la același punct termic presiunea apei reci hidrofor va fi scăzută. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în

Întreruperi de curent

Intreruperi de energie electrica

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Târnava (p), Traian Lalescu (p), orele 9 – 17; Murani (p), Giarmata (p), consumatori exploatare petrolieră din zona Satchinez-Variaș, orele 9 – 17; Lugoj – blocuri Zona Ștrand: S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1, C2, C3,C4, orele 9 – 15.

Top